סקר!!!!

shanyz

New member
טוב, אז אני אהיה הראשונה שתגיד=)

אממ.. אוקי...אני חושבת שאלטי... בעקרון, אני לא ש-ו-נ-א-ת אותה! אבל היא פשוט רעה!!!! יוווו היא כל כך מרגיזה אותי!! היא רעה והיא מעמללת את זינה ואחר כך את גבריאל, והיא פשוט רעה ומעצבנת והצחוק שלה! אוו! והיא שחקנית כזאת טובה!!! (איך שלא קוראים לה במציאות...) היא באמת שחקנית מצויינת!!! אבל אני פשוט שונאת את הדמות שלה (זה למה היא גם שחקנית טובה..=)) אמ.. עוד מישהו, שכאילו אני לא שונאת, אבל פשוט כל פעם שיש פרק איתו, אז אני כזה "אממ טוב נו, יש פרק איתו, אממ בסדר..." חחהה =) אתם בטח שואלים מי זה האיש הזה!? אה...ג´וקסר! הוא חמוד, ומצחיק ומטומטם כזה.. אבל לפעמים הוא משעמם:) חוץ מהפרק :soul possesion כשהוא בא לדבר עם זינה לפני החתונה, אז זה היה הקטע הכי יפה שלדעתי הוא עשה מאז שהוא השתתף בתוכנית! אממ טוב זהו.. תורכם=)

gabrielle

New member
קליסטו...../images/Emo46.gif

אני לא סובלת אותה על מה שהיא עשתה לגבריאל והיא עוד יותר מגעילה אותי כשהיא טובה... מצד שני, הדמות שלה משעשעת לחלוטין ואם היא לא היתה הורגת את פרדיקס אולי הייתי שוקלת לחבב אותה.. אבל שתמות.

ענבר1

New member
אני שונאת את זינה וגבריאל איחסה!!

סתם בצחוק תרגעו.... אוי חבל שלא הייתי שם כדי לראות את הפרצוף שלכם\ן אני שונאת את איב....בא לי לזפזפ אותה לבגדד מרוב שהיא מעצבנת

Dafi the Mighty

New member
חחחח...

את והזפזופים שלך לבגדד. גם אותה תזפזפי לבגדד לסופשבוע סוער עם אלטי?
אני שונאת את אלטי בגלל מה שהיא עשתה לסולן. וזהו.

ענבר1

New member
כן ומיכל תזפזפ אותי את יודעת לאן...

סתם סתם מיכל אני לא מפחדת ממך!!! יש לאלטי קול מגניב אז היא לא מזופזפת אבל דפי אם לא תפסיקי לתבוע בעלות על סולן אני אזפזפ אותך!!!

shanyz

New member
חחהה..=)

אני רואה שאת אוהבת את סולאן..=) תמונה בשבילך!

ToastHead

New member
אני חייב להסכים

אני ממש לא סובל אותה היא ממש מעצבנת.. בעיקר בפרק ההוא בעולם האחר.. כשהיא נהייתה ממש ממש חזקה וניצחה את זינה וגב..

shanyz

New member
נכון!

כאילו גם בפרק "בין השורות" ובעוד פרקים, היא ממש מעצבנת אותי! אבל הפרק הזה עם העולם האחר היא כזאת רעה!!! והצחוק שלה!!!! יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הצחוק שלה כזה מרושע.... =) אבל עם כמה שאני שונאת את הצחוק שלה, הוא כזה מוסיף! כי אם היה לה צחוק לא כזה רעה אז זה לא היה אותו הדבר..! אגב, איך קוראים לשחקנית במציאות? קלייר...משהו...?

ברודי

New member
ג´וקסר../images/Emo150.gif

סתם דמות מעצבנת. יש לו קטעים טובים אבל גם זה נדיר. ואמממ... אני שונאת את ה...(יפני או סיני, דאמיט!! שכחתי) בתחילת FIN1 שמספר לזינה וגב את כל הסיפור ומבקש מהם שילכו ליוג´וצי. מבחינתי הטמבל ההוא אחראי להכול!!! אם אני הייתי צריכה לכתוב את FIN1 זה היה מתחיל- זינה וגבריאל יושבות להם ומסתכלות על הכוכבים, גבריאל פונה לזינה- את יודעת שיש שמה מישהוא? זינה- כן הוא מחפש אותנו כבר חצי שעה גבריאל- בואי נהרוג אותו זינה- יאללה בואי, לדאחקות... *זינה זורקת את השאקרם שלה ואי-שם נשמעת צרחה, פלופ פלופ השאקרם חוזר לזינה מרוח בדם והיא מנקה אותו* גבריאל- מה עשינו?! רצחנו אדם חף מפשע, אוי ואבוי לנו. זינה- עזבי שטויות, בואי נלך לישון...לילה טוב. גבריאל- לילה טוב. ומכאן אני משאירה לרוב להמשיך.

עוד לא החלטתי...

את מי אני יותר שונאת- הופ או אקימי... את הופ- על מה שהיא עשתה לסולן, זינה וגבריאל ואת אקימי על מה שהיא עשתה לזינה

shiri_b

New member
אקימי כמובן

הדרקון הירוק עיצבן אותי, אבל אקימי הכי השפיעה! אבל יותר ממנה עיצבן אותי הסבא הזקן (צייד הרוחות הזה) שדיבר עם זינה ונתן לה רעיונות!

למעלה