סקר

effigy

New member
סקר

האם קומיקס שייך לקטגוריית מד"ב ופנטזיה... מצד אחד רוב הקומיקס עוסקים בסופר גיבורים שהם מד"ב... מצד שני יש גם הרבה קומיקס אלטרנטיבי (שהוא השולט בארץ) אך בהם יש סיפורי פנטזיה... מה אתם אומרים.. לפי דעתי קומיקס כן משתייך לקטגוריית מד"ב ופנטזיה, הרוב כן קובע (כלומר הרוב השולט בקומיקס הוא מד"ב ופנטזיה ולא האלטרנטבים)...

|רמקול../images/Emo52.gif!|

אתה מתבלבל בפרום הרעיון המזופט הזה שייך לפורום רעיונות מטורפים! אי אפשר לקטלג קומיקס אין נושא בעולם שלא תמצא עליו קומיקס!!! אין כזה דבר שולט!!!! מנגה שהיא גם קומיקס אבל בסגנון יפני לא מדבר על סופר גבורים! ועל מד"ב רק היא על כל נושא שתבחר! על חיי יום יום של אנשים היא על יחסי מין היא על מה שאתה רוצה וגם קומיקס באמריקה אפשר למצוא על כל נושא שאתה רוצה אז על תכליל!

The Crusader

New member
חח...

תשב...תשתה קצת מים...תרגע...ואם זה לא עזר...קח פרוזאק... this is doctor frazer nir, wishes you great mental health:)

chatenoire

New member
מושגים

קומיקס הוא מדיה, הוא לא יכול להשתייך לז'אנר מסוים. זה כמו להגיד שציור שמן שייך לפורטרטים.

moshikgulst

New member
צודקת בהחלט.

יש הטוענים אפילו שקומיקס הוא עוד צורת אמנות. על-ידי זה שמנסים לסווג אותו כמד"ב או פנטזיה בעצם מורידים מערכו האמנותי. לפי דעתי הדיון הזה צריך ללכת לכיוון של: "האם קומיקס הוא אמנות כמו ציור, צילום וריקוד?" אינכם חושבים כך? שי, אם אני מנווט את הוויכוח שלך לכיוון שאינך מעוניין בו, תרגיש חופשי ל... אממ... לעשות מה שבא לך...

אתם צודקים../images/Emo70.gif

אבל אני מתפלא!!! מנהל הפורום שלנו רשם את ההודעה הזאת הוא מבין האנשים האחרונים שצריך לכתוב כזו הודעה מטומטמת...

effigy

New member
קודם כל תשמור על הפה...

שנית, אני העלתי נושא לדיון, מטומטם או לא, זה נושא לדיון

ויאגרה

New member
קומיקס הוא קומיקס

אומנות שמשלבת ציורים וכתוב ועומדת בפני עצמה. יש סוגים שונים של קומיקס ומדע בדיוני ופנטזיה הם רק חלק קטן מהם (מה עם קומיקסים אירוטיים? קומיקסי אימה? מערבונים? קומיקסים תנ"כיים?) ואם אין לך רעיונות לסקרים או לדיונים - אל תבזבז את הזמן שלנו בתור חברים בפורום הזה ברעיונות טיפשיים. יום טוב.

effigy

New member
אני רק מעלה נושא לדיון

אתם עניתם בצורה שלא חשבי עליה, לא צריך לעשות דרמה מכל דבר

למעלה