סקר

te amo feli

New member
סקר

איזה יופי זה חזר להיות פורום אב כוכבים טוב יש לי עבודה לעשות על כוכבי קולנוע אז יש לי כמה שאלות כמה שיותר יענו יותר טוב : תירשמו מה אתם בוחרים טוב 1)שחקנית\שחקן ותיקה א.ג'וליה רוברטס ב.ג'ולאין מור (אני חושבת שככה רושמים) ג.ג'ורג' קלוני ד. הריסון פורד ה.טום הנקס שחקנית\שחקן מבטיחים א. אורלנדו בלום(אל תידאגו אין פרוטקציות ביגלל שאני אוהבת אותו חחחח) ב.אלייז'ה ווד ג.טובי מגוויר ד.קריסטן דנסט זמרות מצליחות במשחק א. בריטני ספירס ב. ג'ניפר לופז ג. ביונסי נולס

LaLyBLooM

New member
../images/Emo13.gif

הנה... 1. ההכי ותיק הוא הריסון פורד לפי מה שידוע לי אבל אם את מתכוונת לאיזה אנחנו מעדיפים אז אצלי זה טום הנקס 2. אורלנדו כמובן
3. מתוך שלוש "השחקניות" האלו, ג'ניפר לופז הכי מצליחה מבחינת משחק אבל לדעתי היא שחקנית גרועה... שלושתן שחקניות גרועות אבל אני מתוכן מעדיפה את ביונסה ללא ספק

DuNcS aNgEl

New member
איזה חמודי הוא בתמונה !!!!!!!!!!!

טוב, אז הנה: שחקנית\שחקן ותיקה טום הנקס, אני חושבת כי הוא הוציא את הסרט הראשון שלו בשנת 1980 !!! שחקנית\שחקן מבטיחים אלייז'ה ווד, אין ספק! הוא כבר שיחק בעוד כמה סרטים חוץ משר הטבעות ואני חושבת שהוא אחלה שחקן!!! אהבתי במיוחד את סיוט בחדר המורים (אני תמיד אוהבת להגיד דברים בלי קשר לשאלה !) זמרות מצליחות במשחק ג'ניפר לופז, היא כנראה הכי נורמלית, כי אני חושבת שלבריטני ספירס סתם היה משעמםובגלל זה היא החליטה לעשות גםסרט. ראיתי את הסרט והוא ממש בלההההההההההההההההההה !

מיצי007

New member
אוקיי הבחירות שלי

מתוך האפשרויות הלא כל כך הוגנות. 1.טום הנקס 2.טובי מגוויר 3.ביונסי נולס-כי אני פשוט לא סובלת את בריטני ספירס ולטעמי ג'ניפר התדרדרה.

te amo feli

New member
אני מצטערת אבל.......

על אלה יש לי הרבה חומר שאני יכולה להרכיב את העבודה עם אתם רוצים תמליצו לי על כוכבים אני צריכה ותיקים מבטיחים וזמרים שהפכו לשחקנים

LaLyBLooM

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

על המוהיקן של אורלי בתמונה!! חחחחחח

pinoki

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

טוב... קודם כל מאוד ניפגעתי
.... איפה אנג'לינה בכל הסיפור הזה?? טוב בכל מיקרה אני יענה... למרות שאני מוחה
1. ג'וליה רוברטס 2. אמממ .... מי אלה?? טוב אורלנגו בלום רק בשבילך... 3. ג'ניפר.......לופזזז

te amo feli

New member
אם את רוצה אז אני יעשה על אנג'לינה

אבל תביאי לי חומר נגיד סרט ראישון איפה נולדה דברים כאלה ויאללה זה ליום שני

למעלה