סקר

PINK FLOYD FAN

New member
סקר

איזה הופעה אתם הכי מעדיפים מבין הארבעה pulse the wall live in berlin 90 the wall live in berlin 81 pink floyd live at pompeii

Nir of GondoliN

New member
אם היית שואל אותי לפני חודשיים

הייתי אומר לך פולס, אבל היום אנ י אומר לך פומפיי. אם אני אסתכל במבט אובייקטיבי הייתי אומר ששניהם מדהימות

XCLASS

New member
אני בוחר ב:

1.פולס אהבתלי גם שהם שינו שם קצת את הביצועים 2.פומפי לא רק ההופעה מצוינת אלא גם המיקוםפ גאוני

meandmeandme

New member
כאילו דה...

ברור שפומפיי. אבל... אז אין את החזיר
. עדיין. הייתי רוצה להיות בפומפיי. בגלל האווירה, בגלל התקופה, בגלל האיחוד, בגלל יצירתיות ובגלל ניק. רק חבל שאף אחד מצוות הצילומים לא הוזמן לשם, ושההופעה הקדימה אותי במשהו כמו 18 שנה

PINK FLOYD FAN

New member
ראיתם את ההופעה משנת 90???

זה הפקת ענק אולי הביצועים מחורבנים אבל ההפקה רק לראות זה ממכר אותך לצפות בהופעה כל הזמן הם מעלים את המנהל מעל החומה והחזיר שובר חלק קטן מחומה ופותח פה ו the trail זה מאין מחזמר שמחופשים לדמויות מהסרט ומורידים בן אדם שנראה כמו המנהל מהחומה והוא שר בקיצור משהו ענק צחתי להשיג את זה בשידור חיי

meandmeandme

New member
היי... לא זילזלתי...

אני מאוד מאוד אוהב את ההופעה הזאת. אני מכבד אותה ויודע שהיא ענקית. אבל יעשה לי רע לראות את רוג'ר על הבמה עם אריק קלפטון.. אריק קלפטון דאם יט!!! אני קונה רק גילמור

yuvalpik

New member
פומפיי אול דה ואיי

פינק פלויד........ זה פינק פלויד!!!!!!!!!!! זה התקופה הכי טובה של פינק פלויד גם מבחינה יצירתית וגם מבחינת הוירטואוזיות החדשה שגילו חברי הלהקה. כמובן רואים גם את השפעת הסמים שעשתה נפלאות אני??????????? מטיף לסמים???????. מה פתאום..........

Nir of GondoliN

New member
פומפיי הופעה מרגשת ומדהימה

ובכלל אקוב שם שולת! זה עוד לפני כל הפסטיבל של התפאורה האופראית המאוד מיותרת.. מוזיקה מדהימה ונקיה נטו.

VeraLynn

New member
../images/Emo162.gif

מה שלומך מגל יקירי? הכל טוב? שאלה לי אלייך.... מאיפה אתה משיג את כל ההופעות האלו? אני מתה להשיג אותן חח :)

PINK FLOYD FAN

New member
את לא מאמינה איפה אני חופר

כדי להשיג את זה פומפיי מחבר שלי ברלין שנת 90- מידידה שלי ברלין שנת 89 מהמורה שלי אני פשוט שואל כל אחד שמכיר אותם אבל בפוקס קיבלתי את שנת 89 כי המורה ראתה שאני הדבקתיעל השולחן ציור של הפרונט של החומה אז היא אמרה לי שהיא תקליט לי ת'הופעה אני פשוט מחפש בכל חור אפשרי , את פומפיי אפשר להשיג ברשת חנויות צליל נראה לי את שאר הופעות דרך האינטרנט

למעלה