סקר!!

una chiqita

New member
סקר!!

מה אתם אומרים.. בגדים צמודים או רחבים? גזרה גבוהה או נמוכה? ירוק או בז'? בלונדינים/ות או שחרחור/ות? גבוהות/ים או נמוכות/ים? טוב סתם משעמם לי אז החלטתי לעשות מין סקר כזה קטן..

chicolico

New member
../images/Emo98.gif

בגדים צמודים או רחבים? גם וגם, תלוי במצברוח... גזרה גבוהה או נמוכה? נמוכה- אבל לא יותר מדי! ירוק או בז'? ירוק... בז' מחוויר אותי... בלונדינים/ות או שחרחור/ות? יש לי חולשה לבלונדיניות...
אבל גם שחורות טוב... גבוהות/ים או נמוכות/ים? באמצע...

una chiqita

New member
סבבה.. ובכן

מרוב השעמום שגמר אותי.. ואני לא עייפה.. שכחתי לרשום עלי.. חחח לא נורא.. אוקיי.. צמודים רוב הזמן.. אבל גם רחבים לפעמים.. גזרה נמוכה בז' אישית אני ממש לא אוהבת ירוק.. שחרחרים..... גבוהים.... זהו..

CheN GooR

New member
...

בגדים צמודים או רחבים?גם וגם גזרה גבוהה או נמוכה? נמוכה ירוק או בז'?ירוק בלונדינים/ות או שחרחור/ות?שחרחור גבוהות/ים או נמוכות/ים?גבוהים

fireblue1

New member
שלי...

בגדים צמודים{לפעמים רחבים אבל תלויי איזה...} גזרה נמוכה... ירוק שחרחורת{לא שחורה לגמריי...} גבוהות

flowers girl

New member
טוב לא נראה לי שמישהו יקרא את זה..

חח.. למי יש כח לקרוא את התשובות בכלל
אם קראתם- תבורכו
אמן אמן אמן
טוב. אז הנה.. אני מעדיפה אישית בגדים צמודים, למרות ששילוב בין בגדים צמודים לרחבים עובד אצלי (לדוגמא אתמול לבשתי ג'ינס צמוד וחולצה רחבה כזו קצת זרוקה. יצא פצצה
) גזרה נמוכה יותר יפה לדעתי, אבל תלוי עד כמה נמוך. אם זה נמוך נמוך רואים כבר משהו זה דיי מגעיל. תשאירו מקום לדמיון. אבל אם זה נמוך בסדר, אני מעדיפה את זה על גבוה. בכל מקרה לי לא נוח ללבוש מכנסיים גבוה, אז אפילו גבוהות אני אלבש נמוך, ככה שזה יראה מגעיל. בגלל זה כנראה אני מעדיפה נמוך. ממ.... ירוק
ירוק זית
אממ.. בעצם.. תלוי למה. תלוי איך נראה הבנאדם. אם הבנאדם שחרחר בגוף יפה לו יותר שחרחר בפנים, אם הוא בהיר בגוף יפה לו יותר בהיר (בלונדיני, לדוגמא..) אבל ברונטים רולזזזזזזזז
נמוכים. כי יש גבוהים שהם כבר ג'ירפות, כשלעומת זאת בגמדים אני מוצאת משהו חמוד ומסכן. לא יודעת. אני מוזרה מעט (מעט
השעה 8:40 פור גוד סייק
אני אמורה להיות ישנה עמוק עמוק עמוקקקק
לפני יומיים קמתי ב3 וחצי
) טוב. עניתי. ושוב- יבורך מי שקרא. יבורך. חיחי. טוב, יאללה, בבבבבבבבבבבאאאאאאאייי

../images/Emo166.gifתוררררררייייי../images/Emo166.gif

בגדים צמודים או רחבים?תלוי מתייי, בעיקרון צמודים גזרה גבוהה או נמוכה? נמוכה, לא בהגזמה ירוק או בז'?בז', לא מתה על ירוק... ובז' עם תכלת זה יפה:] לא לבד.. בלונדינים/ות או שחרחור/ות?מממ, אין לי בעיה עם שניהם גבוהות/ים או נמוכות/ים?באמצע:]

O Boy

New member
תשובות

בלי להניד עפעף-בטחשבגדים צמו דים גזרה נ-מ-ו-כ-ה ירוק עדיף בלונדיניות
ווגם שחרחורות 1.70 ככה... (כמוני)

תשובות../images/Emo140.gif

בגדים צמודים גזרה נמוכה ירוק שחרחור\ות היום זה הכי מושך.. ככה צבע יפה
בנות - לא גבוהות ולא נמוכות או שנמוכות בנים - גבוהים

cutey

New member
עכשיו אני..../images/Emo8.gif

טוב... צמודים ורחבים..כי זה פצצה!! גזרה נמוכה..ברור,אבל יש גבול.. ירוק-זית שניהם יפים.. ברור שזה תלוי למי. באמצע זהו...

מאיה1983

New member
היי זו אני...../images/Emo99.gif

מה שלומכם מזמן לא הייתי פה! אני כל כך עסוקה אין לי זמן אפילו להתקרב למחשב... ועכשיו לתשובות, 1. צמודים זה יפה וגם רחים. תלוי בבגד! איזה שאלה! אפשר לשלב, רחב עם צמוד. ככה שום דבר הוא לא "יותר מידי". 2. נמוכה. לא יותר מידי. 3.איכס גם ירוק וגם בז'... אני בעד הורוד... אבל כל יום אני לובשת ירוק!!!
4. דבר ראשון שחורדיניות זה איכס והכי איכס שחורדיניות עם גבות שחורות ...ובלונדיניות מקוריות אי אפשר למצוא הרבה בארץ ואם כן אז הן נורא חיוורות ולכן, אני לא אוהבת את רוב הבלונדיניות המצויות בארץ! מה דעתכם על הברונטיות?! רוב הבנות בארץ ככה... (אממ גם אני) וזה יפה לדעתי... במיוחד שיש להם גוונים (זו לא היתה השאלה לא??). אז בקשר לסקר.... אני מעדיפה שחרחורות גם אם מדובר על צבע בשיער.. זה עדיף על בלונד... 5. נמוכות ורגילות... נמוכות הן נורא חמודות ומתוקות... (אממ לא משוחדת...) התגעגעתי אל כולכם!!!
הנה תמונה שלי משבוע שעבר שהייתי במועדון אולטרסאונד בחיפה... (צד ימין..)..

i l0ve u

New member
../images/Emo165.gif

טוף אז לפי דעתי....
בגדים צמודים או רחבים?אמממ לשלב יעני ג'ינס צמוד {לא טייץ'!!} מתרחב....וגם חולצות צמודות ודגמח"ים יעני הכל זה מהכל גם רחב וגם צמוד ואני בעד לשלב כי זה הכי פ33ה
גזרה גבוהה או נמוכה? נמוכה!{לא שרואים ת'מפשעה-ברור!
אבל ג'ינס נמוך ובכלל מכנס נמוך זה הכי פצצה!!
ירוק או בז'? אמממ ירוק זית...בגלל כל הקטע הצבאי-אני אישית אהבתי!! בלונדינים/ות או שחרחור/ות?
אממממ לא שחורדיניות -כי זה מגעיל!!
{מילא כאלה בהירות שצוביות אבל לא כהות!} וכעיקרון אני בעד היופי שנראה טיבעי יותר-שיער חום חחח גם שטני.. יעני לא בלונדיניות סטייל כרסטינה או שחרחרות ממש ממש שחורות... בעעעע באמצע! קיצר חום! גבוהות/ים או נמוכות/ים? אמממ תלוי באיזה גיל כעיקרון עדיף באמצע אבל אם נמוך זה מבאס לדעתי טוב אולי כי אני ממש גבוהה....
-אייקון יפה לא???

SsssTaaaR

New member
תשובות../images/Emo166.gif

בגדים צמודים או רחבים? גם וגם אבל עדיף צמוד גזרה גבוהה או נמוכה? נמוכה ירוק או בז'? בז' בלונדינים/ות או שחרחור/ות? שחרחור גבוהות/ים או נמוכות/ים? גבוהים אבל לא יותר מידי

keren201

New member
../images/Emo165.gifתוווררריייי....

בגדים צמודים :) גזרה only נמוכה העדפה לבז'......חיל האויר כאילו...חחח....בצחוק אנשים!!!! ירוק זה צבע צפרדע...חחח.... בעעעע בלונדינים, שחרחרים זה טוב.... חחח...גבוהים או נמוכים? אנשים בגובה סביר.....

FrooTeLa

New member
סחטיין על הסקר ../images/Emo45.gif

בגדים צמודים או רחבים?
מכנס רחב וחולצה צמודה או מכנס צמוד ומתרחב וחולצה צמודה. בנים- הכל רחב!!! בקקשההה אני מתחננתתתתתת אל תלכו לי עם הג'ינסים הצמודים האלההההההההה בבקשההההההההההההה גזרה גבוהה או נמוכה?
נמוכה. אבל תלוי עד כמה
ירוק או בז'?
אפחד מהם
ואני כ"כ שונאת ירוק למה הוא היה חייב להתקע באופנה עכשיו?! בלונדינים/ות או שחרחור/ות?|* שחורררר שחורררררר שחוררררר גבוהות/ים או נמוכות/ים
בנות נמוכות בנים גבוהים. דה?

למעלה