סקר

DuStOfAnGeLs

New member
בלי.

בלי דתות מטומטמות לפחות... בלי אנשים שיעשו ה---כ---ל למען אלוהים וישו... בקיצור- הייתי מעדיפה שיהיה אורח חיים, אבל לא דת. (לדוגמה: שטניזם זה אורח חיים, יהדות זה דת)

גאיוס

New member
נגד דת. בעד דת אם:

אם הדת לא אומרת מה לאכול וללבוש אם הדת איננה מסיונרית אם המעשה הדתי נעשה שעתיים בשבוע לכל היותר. אם הדת מכבדת את האתאיסט הנטייה הדתית - גנטית. יבוא יום ונוכל להחליט ע"י עיצוב גנטי מי יהייה דתי ומי לא.

Lu Tze

New member
אישית, אני לא מחבב דתות, אבל יש

אנשים שזה מתאים להם.

ללא התורה העולם היה נחרב

כי לא היו חוקים ובני האדם לא היו יודעים מה מותר ומה אסור לא תגנב ולא תנאף ולא תחמד אשת רעית כבד את אביך ואת אמך למען יאריכון ימיך

it me

New member
אני בם עם דת

לא יודע למה... אבל כל פעם שאני חושב על זה לעומק אני מבין שאחרי הכל אני כן חי בעולם עם דתות ואמונות וטוב לי לחיות כאן אז אם אחד ועוד אחד שווה שתיים אז למה לא אני אומר... רק אל תביאו עלי חרדים ומלכי חיות למניהם שירצו לי למה יש אלוהים או שיגידו לי שדת זה טוב...

it me

New member
שוב...

אני מאמין שהאדם הוא הערך העליון ביותר שקיים ואני מאמין שאין אלוהים בשמיים, במים, ואיפה שלא יהיה... אני יודע שהודעתי האחרונה קצת מעוררת תהיות אבל תעבור עליה שוב... כל מה שאמרתי זה שטוב לי לחיות נקודה. גם בעולם עם דת ומכיוון שאיני יודע כיצד יראה עולם בלי דת אני מעדיף שלא לחשוב על זה.

it me

New member
שוב...

אתה יכול להיכנס לכרטיס שלי ולראות אבל חוץ מזה כל הודעה שלי מסגירה את העובדה שאני מאמין שהאדם הוא ערך עליון ובנוסף אני מאמין בחוסר קיומו של מופשט כוחני מסויים ו-ה' בפרט. עם זאת אני מודע לבלבול שיצרה הודעתי האחרונה ולכן אפשט: עולמנו עולם עם דתות הוא. כיוון שטוב לי בעולם הזה (בלי קשר ישיר לדת) אני רוצה אותו כמו שהוא... המחשבה על אילו ואם היה עולם בלי דת היא מחשבה עמוקה מדי... צריך לחשוב על מיליוני השלכות ומיליוני אירועים היסטוריים ולכן אני מעדיף בפשטות שעולמנו יוותר כפי שהוא גם אם זה אומר חרדים מטרידים, שהידים, קו קלוקס קלאן...

למעלה