סקר מאיזו סיגריה אתם הכי נהנים?? (של בוקר, של אחרי אוכל, של פאב, של אחרי....)
S s h a a ron New member 21/7/03 #1 סקר מאיזו סיגריה אתם הכי נהנים?? (של בוקר, של אחרי אוכל, של פאב, של אחרי....)
ר רותמיקה New member 21/7/03 #2 סיגריה של בוקר זה מגעיל...../images/Emo29.gif אני לא מסוגלת לעשן בבוקר וגם לא כשחם לי... נרגילה אני כן. אבל סיגריות פשוט לא. אני מעשנת אבל נגעלת.. אבל אני הכי אוהבת לעשן שקר לי... או בפאב או עם חברים..
סיגריה של בוקר זה מגעיל...../images/Emo29.gif אני לא מסוגלת לעשן בבוקר וגם לא כשחם לי... נרגילה אני כן. אבל סיגריות פשוט לא. אני מעשנת אבל נגעלת.. אבל אני הכי אוהבת לעשן שקר לי... או בפאב או עם חברים..
P psyoptic New member 21/7/03 #3 יש!!!! אפליה מתקנת... טוב אז ככה... אני אוהב את הסיגריה עם הבלק ליבל....אממממ... כן... וכמובן את הסיגריה שאחרי..
יש!!!! אפליה מתקנת... טוב אז ככה... אני אוהב את הסיגריה עם הבלק ליבל....אממממ... כן... וכמובן את הסיגריה שאחרי..
B basket case New member 22/7/03 #5 מממ.. זאת שביחד עם הבירה והסיגריה שאחרי.. למרות שלא כ"כ יוצא לי לעשן אותה, כי חבר שלי לא נותן לי לעשן כשהוא בסביבה..
מממ.. זאת שביחד עם הבירה והסיגריה שאחרי.. למרות שלא כ"כ יוצא לי לעשן אותה, כי חבר שלי לא נותן לי לעשן כשהוא בסביבה..