סקר

וואקה

New member
סקר

1. מה אתם עושים שהנרגילה שלכם תהיה הרבה זמן, שהטבק לא ישרף כאילו והטעם שלו יהיה טוב להרבה זמן. 2. מה אתם עושים כדי שהטעם בנרגילה יהיה כמה שיותר טעים(איך אתם מכניסים את הגחל\טבק - כל מה שלדעתכם תורם). 3. באיזה צינור אתם משתמשים? 4. מה גודל הנרגילה שלכם? בתשובתכם עדיף שתעתיקו את השאלות ולידם תכתבו את התשובות.
 

רותמיקה

New member
אני ראאאאאשונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אז ככה: 1. מה אתם עושים שהנרגילה שלכם תהיה הרבה זמן, שהטבק לא ישרף כאילו והטעם שלו יהיה טוב להרבה זמן:שמה ארובה מנייר כסף... 2. מה אתם עושים כדי שהטעם בנרגילה יהיה כמה שיותר טעים:מפוררת את הטבק ושמה אותו אורירי כזה.. ולפעמים אני שמה גם מיץ בטעם של הטבק במקום מים(רק שיש מצב רוח) 3. באיזה צינור אתם משתמשים?מזגן+חלקים קדמיים ואחוררים של צינור רגיל.. 4. מה גודל הנרגילה שלכם?רגילה..אנארף איזה גודל זה יוצא...
 

וואקה

New member
בקשר לארובה,

יש דבר כזה שמוכרים שנקרא בית לנרגילה זה מחליף את הארובה מנייר כסף, אבל אחרי זה נהיה חם ואי אפשר לגעת בזה.
 
אז ככה...

1. מה אתם עושים שהנרגילה שלכם תהיה הרבה זמן, שהטבק לא ישרף כאילו והטעם שלו יהיה טוב להרבה זמן. תשובה - לא לפוצץ את הראש של הנרגילה בטבק.. לשים בין חצי ל 3/4 ובצורה שווה ומאווררת.. אצלי זה מחזיק שעה פלוס ולא נשרף בכלל... עוד טיפ - שעושים חורים בנייר כסף לעשות אותם עם סיכה או מחט דיי צפופים ו4 או 5 חורים גדולים בדפנות הראש.. ואת הגחל לשים בצד אחד ולאט לאט לקרב אותו לחלקים שהוא עדיין לא נגע בהם. 2. מה אתם עושים כדי שהטעם בנרגילה יהיה כמה שיותר טעים(איך אתם מכניסים את הגחל\טבק - כל מה שלדעתכם תורם) תשובה - כל אחד והטעם שלו.. תעשו ניסויים עד שתגיעו לטעם שמושלם עבורכם.. (אני לא אספר מה יש בנרגילה שלי) 3. באיזה צינור אתם משתמשים? תשובה - צינור גומי של משאבות דשן עם פיה של צינור רגיל. 4. מה גודל הנרגילה שלכם? בתשובתכם עדיף שתעתיקו את השאלות ולידם תכתבו את התשובות. תשובה - ג-ד-ו-ל-ה...
 
למעלה