סקר!

Jade 1

New member
סקר!

מה אתם מעדיפים. זמרים/ות: 1. 50 סנט או טופאק? 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? 3. ווסטלייף או פייב? 4. מריה קארי או ג"ניפר לופז? 5. אוונס או לינקין פארק? סרטים: 1. הארי פוטר או שר הטבעות? 2. אקס מן או טומב ריידר? 3. מטריקס או לא רק בלונדינית? 4. אין כמו אלבמה או בלתי שביר? 5. החוש השישי או גלדיאטור? שחקנים: 1. יו גרנט או דרו ברימור? 2. אנג"לינה ג"ולי או ג"וליה רוברטס? 3. קמרון דיאז או דמי מור? 4. אשטון קאצ"ר או בן אפלק? 5. מייקל דאגלאס או בריטני מארפי? תוכניות: 1. חברים או שנות ה-70? 2. מכושפות או המורדים? 3. בנות גילמור או משחק החיים? 4. סמולוויל או השבט? 5. באפי קוטלת הערפדים או חלום אמריקאי? איזה עיתון: 1. ראש 1 או מעריב לנוער? איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש: 1. אמינם או 50 סנט? 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? 3. ג"ניפר לופז או כריסטינה אגילרה? 4. פינק או מריה קארי? 5. ג"סטין טימברלייק או בלו? 6. לינקין פארק או אוונס? 7. ווסטלייף או בקסטריט בויז? 8. דסטני צ"יילד או שוגבייבז?

shining moon

New member
אוקי אז ככה../images/Emo41.gif

זמרים:
טוב הבחירה דיי קשה כי אני לא ממש מתה על אף אחד מהם
אבל שיהיה 1.טופאק 2.בריטני
3.פייב 4.מריה קארי 5.לינקין
סרטים:
1.שר הטבעות.....לגולאס
2.לא ראיתי אפאחד מהם.... 3.מטריקס
4.נראה לי שראיתי רק את "אין כמו אלבמה"אבל אני לא זוכרת איך הוא 5.החוש השישי סרט טוב
שחקנים:
1.דרו ברימור
2.ג'וליה רוברטס היא מלכה
3.קמרון דיאז 4.בן אפלק
5.מייקל דאגלאס כי אין לי מושג מי זה השני....
תוכניות:
1.חברים
2.מכושפות
3.משחק החיים
4.לא אוהבת אפאחת מהתוכניות...אבל שיהיה סמולוויל 5.באפי
איזה עיתון??
1.שניים דיי גרועים אבל ראש 1
איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש:
1.אמינם
2.בריטני.....אבריל בעעע
3.כריסטינה 4.פינק
5.NON.... 6.לינקין 7.בקסטריט...אווו זיכרונות מהילדות
8.דסטני

Jade 1

New member
לאגולאס=אורלנדו בלום!

גם אני חולה עליו! אני לא יודעת אם יש לך תמונות שלו אבל בכול זאת אני ישים. כוסון!!! מאוהבת!

למעלה