סקר

moran14h

New member
סקר

איזה שיר אתם הכי אוהבים מכל אלבום ג'סטפייד: סלבריטי: נו סטרינגס אטצ'טד: אן סינק: הום פור כריסטמס: התשובה לי: ג'סטפייד:למרות שהבחירה קשה מאוד -never again סלבריטי:אוף זה קשה ..אם..that girl.. נו סטרינגס אטצ'טד:אם...i'll never stop אן סינק:אם..אני חושבת שgod must have spent a little more time on you הום פור כריסטמס: i guess it's christmas time

°AmandA°

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif

ג'סטיפייד - לא יכולה להחליט! כל השירים מהממים! סלבריטי - gone נו סטרינגס אטאצ'ד - אממממ זה בחירה ממש קשה... this i promise you אן סינק - i want you back את הדיסק של קריסמיס אין לי......

SivAn 4u

New member
שלי....

וואי איזה סקר קשה!!!! ג'סטיפייד: הכללללל!! אני לא יכולה לבחור... סלבריטי: אני חושבת שPOP או שאולי gone... לא יודעת.. נו סטרינגס אטצ'טד:i'll never stop ושל חג המולד גם אין לי...

shani55555

New member
אני אהבתי שיר אחר בג'סטפיד

אני אהבתי את כרי מי א ריבר אין אין אני חולה על השיר הזה!!!!!!

שלייי../images/Emo153.gif

ג'סטיפייד: lasr night סלבריטי: tell me tell me baby נו סטרינגס אטצטד: just got paid אן סינק: כולם
הום פור כריסמס: היה אחד שכל כך אהבתי!! אבל שחכתי איך קראו לו :< כי פירמטו לי את המחשב

justin love

New member
אוקיי תראו..

איך אפשר לבחור כל השירים מדהימים לאללה ואין עוד מה להגיד אני חושבת שמי ששמוע את השירים ישר יבין למה אני מתכוונת ובמיוחד עם הקול המדהים של ג'סטין השווה שלי!!!!

moran14h

New member
ברור שמבינים

אבל בכל זאת זה היה כדי להפיג את השיעמום

shani55555

New member
cry me ariver

חחחחח סתכלו תירגמתי איך שהו את כרי מי אריבר בשיעורי ערבית אז היה לי משעמם אז תמיד הייתי מפרשת עד שאני יודעת כל מילה ומילה חחחחחחחחחחח באמת כל השירים פגזיים ואני חולה על כולם אבל יש לי רגש לכרי מי אריבר אין לי מושג למה...... <אולי ביגלל שבקליפ הוא מזכיר לי את מי שאהבתי פעם.....> אבל זה השיר שאני אוהבת אותו והמילים שלו ממש מובנות ושם הוא כתב כל מה שהפריע לו בתקופה...... איך שבא לי לפרש את השיר חחחחחחח אני אתרגם אותו מעיברית לאנגלית.....: את היית השמש את היית האדמה שלי אבל את לא יודעת כמה דרכים אהבתי אותך, לא...... אז את יכולה לקחת עוד צ'אנס יכולה לעשות תוכנית אחרת......... אבל אני מתערב שאת לא חשבת על דבר שיתנפץ למטה, לא.. <זה לא תירגום מיקצועי חחחחחחח> אין לך שום דבר להגיד, על מה שעשית.... אני כבר יודע, מצאתי אותך איתו........ איו צדק לעוד צ'אנס,איתך ואיתי,אנחנו לא ניהיה.... ושזה לא יעשה אותך עצובה ביגלל זה.......... את סיפרת לי שאת אהבת אותי, אז למה עזבת אותי לבד? עכשיו את מספרת לי שאת צריכה אותי,כשהיתקשרת אליי בטלפון! ילדה אני מסרב, כשאת הבכת אותי כשיצאת אם גבר אחר הגשרים נשרפו ועכשיו זה תורך לבכות <עכשיו זה בעיה בתירגום ממה שהבנתי זה נהר של דמעות. אז זה תבכה לי בנהר?! לא הבנתי....> תבכי לי בנהר תבכי לי בנהר תבכי לי בנהר, יא יא אני יודע שהם אמרו משהו...... שהם לא נאמרו.... חחחחחחחח אני לא המתרגמת הכי טובה אבל עד כאן התירגום להיום אחלה שיר ג'סטין! השיר נישמע יותר טוב באנגלית חחחחחחחחחח תמונות קצת מהקליפ..: והוספתי קישור לכל בתמונות מהקליפ זה הרבההה חחחחחחחחחחחחח

למעלה