סקר :

סקר :

באיזה גיל גילית שאת/ה גיי?
האם חשבת שאת/ה היחיד/ה בעולם בהתחלה?
האם חשבת : "לעולם לא יהיו לי ילדים?"
איך עלה בדעתך שאפשר שיהיו לך?
מתי החלטת על ילדים? מי העלה את הרעיון?
מי במשפחה (סבים, דודים...) תמך?
מי התנגד?
מה היתה התגובה הכי נעימה שקיבלת?
מה היתה התגובה הכי לא נעימה?
כמה ילדים רצית?
כמה יש לך?
כמה את/ה רוצה כעת?

שמנתולה

New member
זה סקר?!

זה קורות חיים...
רק בגיל 16 גיליתי איך קוראים למה שעשיתי מגיל 15...
ידעתי שאני לא היחידה כי הייתי עם הבלונדה
תמיד ידעתי שיהיו לי ילדים
לפני ששמעתי שיש בנק זרע הייתי בכיוון של סטוץ חד פעמי למטרת הפריה
החלטנו לפני כשנתיים (גיל 25) להתחיל לבדוק את העניין, לא זוכרת מי העלתה את זה
כל המשפחה (שלי) תומכת
אצלי אף אחד לא התנגד
התגובות הכי נעימות הן מהחברים לכתה, כולם מאד מעודדים
הכי לא נעימה? לא זוכרת כזאת (אולי הדחקתי?)
רציתי שבעה ילדים
אנחנו עובדות על הראשון כרגע
ורוצות שישה!

הרבה שאלות על הבוקר

לא נעים אבל נורא מאוחר בגיל 26 אחרי 3 שנים שהייתי עם אשתי חשבתי שאנחנו הלסביות הדתיות היחידות בעולם. זה לא הפריע לי לחשוד בכמה אנשים תמיד ידעתי שאני ינסה להביא ילדים(פחדתי שלא יהיו מסיבת עקרות אבל זאת דפיקות אחרת) אוי אני ממש מתביישת פה בשאלון הזה חשבנו להתחתן עם זוג הומואים דתיים לחיות בית ליד בית ולהביא ילדים ככה אף אחד לא ידע (היתה לנו בעיה לוגית עם הילדים אבל התעלמנו ממנה ) לפני4 שנים התחלנו לברר לפני 3.5 שנים התחלנו טיפולים ארוכים ארוכים (שנה וחצי)שבסופם הגיעו ההריונות ביחד למרות שלא תכננו אנחנו שמענו על האפשרות והחלטנו ללכת על זה סבתה של אשאא ב בציטוט "לא משנה מי את ומה את תעשי ילדים" אמא שלי לא משנה מה. אני רוצה נכדים אבא שלי בהתנגדות פסבית אח שלי הגדול שמחרים אותי עד היום קבלנו כל כך הרבה תגובות נעימות עד היום שאין אחת מיוחדת.(אבל יש תגובה אחת חמודה שקבלנו על ההריון המשותף ממשהי שאמרה מה?? לא שמעתם על אמצעי מניעה) גם לא זוכרת תגובה לא נעימה.(חוץ מתגובות הרגילות מי של מי?) רציתי 8 2 4

ואני:

באיזה גיל גילית שאת/ה גיי? -- 21 או 22 (כבר קשה לזכור...) האם חשבת שאת/ה היחיד/ה בעולם בהתחלה? --לא... "אחדים מידידיי הטובים היו גייז
האם חשבת : "לעולם לא יהיו לי ילדים?" --לא. איך עלה בדעתך שאפשר שיהיו לך? -- לא עלה בדעתי שאפשר ש-לא יהיו לי... מתי החלטת על ילדים? -- ברגע שאישתי הסכימה. מי העלה את הרעיון? --אני, שוב ושוב, עד שהיא נכנעה. מי במשפחה (סבים, דודים...) תמך? --אף אחד לא ידע, עד החודש השלישי. מי התנגד? --כבר היה מאוחר מדיי להתנגד, אבל אבא שלה הביע מחאה. מה היתה התגובה הכי נעימה שקיבלת? --החבר הכי טוב שלי בעולם- (חוץ מאבא) - פרץ בריקוד סוער על הספות ולא נרגע עד היום. מה היתה התגובה הכי לא נעימה? --המחאה ההיא, שכללה סצנת-התעלפות... כמה ילדים רצית? --עשרה בהתחלה... אחרי הראשונה כבר רציתי ארבעה. כמה יש לך? -- שלושה. כמה את/ה רוצה כעת? -- שלושה ודי!!! (אם כי , יש ימים שאני חושבת ש-1 זה אידאלי ...)

סקרנית

1. תמיד ידעתי, לא ממש זוכרת רגע של התגלות ("שיואו! אני לסבית, כאילו, דא!") 2. לא חשבתי שאני היחידה, רק חיפשתי בטירוף את המערה החשמלית של הלסביות 3. לרגע לא חשבתי שלא יהיו לי ילדים. אני מכורה לגורי אדם 4. מזתומרת איך? אנחנו מנסות בדרך הטבעית! (ראו תשובתי למספר 11) 5. זה תמיד היה ברור שתוך שנתיים שלוש נתחיל לעשות אותם (כמתואר בסעיף 4) רצון משותף של שתינו (גם מבחינת התזמון) 6. כולם תומכים (אצל ההורים שלי התמיכה מתבטאת בזה שאמא שלי גוררת אותי למטבח ושואלת אותי - נו, צבעונית בהיריון?!) 7. אפ'חד לא התנגד 8. לא זוכרת אחת ספציפית, אבל בגדול זה נראה שכולם כבר מחכים שיצליח לנו 9. לא היתה כזו 10. 4 11. 0 (אולי בגלל תשובתי למספר 4?) 12. התפשרנו על שלושה...

תשובות

1.באיזה גיל גילית שאת/ה גיי? *בגיל 15 כשהתאהבתי בחברה טובה שלי 2.האם חשבת שאת/ה היחיד/ה בעולם בהתחלה? *לא! הייתה לי עוד חברה ששיתפה אותי ברגשותיה כלפי חברה אחרת. 3.איך עלה בדעתך שאפשר שיהיו לך? *אני מאלה שהשתפנו, פחדו, והתחתנו עם המין הלא נכון אז. 4.מתי החלטת על ילדים? מי העלה את הרעיון? *אני העלתי את הרעיון ואת גלגל"צ החלטתי להביא לאחר 9 חדשי נישואין. *כיום אישתי ואני בעיצומו של תהליך להבאת אח/ות לגלגל"צ זה היה ברור לנו מיד שאנו רוצות עוד ילדים. 5.מי במשפחה סבים, דודים...) תמך? *גם עם גלגל"צ וגם כעת כולם כולם ללא יוצא מהכלל. 6.מי התנגד? *אף אחד ! 7..מה היתה התגובה הכי נעימה שקיבלת? *עם גלגל"צ? :))) *כולם מחכים לעוד נכד/ה אמא ואחותי קוראות תהילים ומבקשות בהדלקת הנרות , אבא ואישתו מתעניינים כל הזמן אין לי הרבה מה לכתוב כשכולם כבר מחכים באהבה. 8.מה היתה התגובה הכי לא נעימה? *לא קיבלתי שום תגובה לא נעימה מאף אדם. 9.כמה ילדים רצית? *4 10.כמה יש לך? *1 11.כמה את/ה רוצה כעת? *4

Gירפה

New member
../images/Emo178.gif התשובות...

באיזה גיל גילית שאת/ה גיי?
האסימון נפל רק בגיל 25 וחצי ואז הבנתי שמאז ומעולם
האם חשבת שאת/ה היחיד/ה בעולם בהתחלה?
ידעתי שלא אבל כמעט ולא הכרתי עוד(איזה מזל שזה קרה בעידן האינטרנט...)
האם חשבת : "לעולם לא יהיו לי ילדים?"
היה לי ברור שיהיו
איך עלה בדעתך שאפשר שיהיו לך?
די מהר התוודעתי לתרומת זרע - והחלטתי שזה מה שמתאים לי (לנו...)
מתי החלטת על ילדים?
מאז ומתמיד רציתי
מי העלה את הרעיון?
אני הצעתי,דיברתי,נדנדתי,המלצתי,וכשזברה אמרה "כ..כ..כן" זה כבר היה מאוד מהיר
מי במשפחה (סבים, דודים...) תמך?
כולם שמחו מאוד מאוד
מי התנגד?
אפחד
מה היתה התגובה הכי נעימה שקיבלת?
בעבודה אמרו:"זה התינוק של כולנו"
מה היתה התגובה הכי לא נעימה?
לא זוכרת כזה דבר
כמה ילדים רצית?
כמה יש לך?
בערך שני שליש ילד
כמה את/ה רוצה כעת?
עדיין ארבעה (זו לא חוכמה נכון?!)

אמנם אין לי ילדים אך על הסקר

איני אם אני רק אחות,בת, גיסה אך אני מקווה שזה בסדר ש"הסתננתי" לפורום הזה ושעניתי על הסקר כמיטב יכולתי,(יש דברים שלא היו רלוונטים לגבי). מה שכן אני מאוד אוהבת ילדים, עבדתי בעבר עם ילדים ואני בפורום כי מעניין אותי גם על הורות הומולסבית ועל נושאים הקשורים לכך. *אני רק בתקופה האחרונה גילית שאני כנראה לפחות דו כי יש לי משיכה מסויימת לגברים.בהתחלה חשבתי שאני סטרייטית סקרנית כמו הרבה שקיימות ב"שוק" אבל לא כך. *ממש לא. *יש חשש שיהיה קשה יותר אך אני מקווה שזה לא יעצור אותי. * אני רוצה מאוד ילדים בעתיד לכן אם לא תהיה ברירה יש בנק הזרע או אופציות כאלו. * עוד לא החלטתי ממש. *אף אחד לא יודע על נטיותי חוץ מאחיוהוא יתמוך בי בכל החלטה כמו שאני תומכת בו. *לא רלוונטי כי כל השאר לא יודעים עלי. *לא רלוונטי. *באופן כללי אני יודעת שאם ידעו עלי אז התגובות תהיינה מאוד לא נעימות. *הייתי רוצה 2-3 ילדים. *אין לי ילדים. *2-3 ילדים.

למעלה