סקר מה הסרט המעודף עליכים ?
T T z L i L u S h New member 27/9/03 #2 פרל הארבור../images/Emo70.gif סרט מדהייים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
מ מזיע אוחיון לאבין New member 27/9/03 #4 אל תשחקי אותה, זה הסרט היחיד שאי פעם ראית, בוודאי שהוא יהיה החביב עליך.
S santi para siempre New member 28/9/03 #13 ../images/Emo60.gifנמו ../images/Emo19.gif רולז../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אנשים, נו באמת, לפני שאתם לוקחים ביס מהגפילטעפיש המבחיל תראו את הסרט הזה ותחזירו אותו למים, למשפחה האוהבת שלו... כנ"ל שניצלים חחחחח
../images/Emo60.gifנמו ../images/Emo19.gif רולז../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אנשים, נו באמת, לפני שאתם לוקחים ביס מהגפילטעפיש המבחיל תראו את הסרט הזה ותחזירו אותו למים, למשפחה האוהבת שלו... כנ"ל שניצלים חחחחח
§ §¿»Shely Rojas«¿§ New member 28/9/03 #15 ../images/Emo26.gif קטנטנות...שודדי הקאריביים.....הצלצול.....
T The £unky §tar New member 28/9/03 #17 ../images/Emo74.gifיש הרבה......../images/Emo3.gif אבל יאאאאא אתמול ראיתי את שודדי הקריביים וזה סרט כל-כך שולט אני חולה על הסרט הזה וגם על השחקנים שבו
../images/Emo74.gifיש הרבה......../images/Emo3.gif אבל יאאאאא אתמול ראיתי את שודדי הקריביים וזה סרט כל-כך שולט אני חולה על הסרט הזה וגם על השחקנים שבו
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 28/9/03 #18 יש הרבה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם.... זה... האמת שמתחת לפני השטח סרט שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט
יש הרבה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם.... זה... האמת שמתחת לפני השטח סרט שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט
L LuLiLoPiLaTo1 New member 28/9/03 #19 אימא חורגת - סרט עצוב ומרגש../images/Emo7.gif אבל מקסים באותה מידה סרט מהמם עם סוזן סרנדון והילד והילדה שם ממש משחקים טוב ועם ג'וליה רוברטס בתור ה"אימא החורגת" יאאאא סרט מ-ה-מ-ם!!!!!! ראיתי חמישים אלף פעם ואני אראה אותו עוד מאה אלף פעם!!!
אימא חורגת - סרט עצוב ומרגש../images/Emo7.gif אבל מקסים באותה מידה סרט מהמם עם סוזן סרנדון והילד והילדה שם ממש משחקים טוב ועם ג'וליה רוברטס בתור ה"אימא החורגת" יאאאא סרט מ-ה-מ-ם!!!!!! ראיתי חמישים אלף פעם ואני אראה אותו עוד מאה אלף פעם!!!