סקר

Miss Ireland

New member
פחח....

במה בדיוק יש לקנאות תגיד לי

dors

New member
../images/Emo3.gif מה את מדברת...

יש לה גוף לא נורמלי.. (בכל המובנים) את לא יכולה שלא להסכים...

דעתי בנושא - מכתב פתוח

אני מאוד מקווה ששמוליק או לימור בלוקמן יקראו את זה. אני מאזינה לשמוליק לא מהיום ורואה את התכנית שלו בטלויזיה. התכנית שלו מיועדת לקהל שהוא בעיקר בני נוער. הוא יודע את זה. השאלה היא למה הוא מתעקש להרוס את כל מה שהוא בנה לו, על ידי הבאת הגברת בלוקמן לתכניות שלו? כן, אז תגידו, יש לה חזה ענק. או.קיי, נו ו...? מה? תחשבו קצת. אין בה כלום. מה היא מציגה? נכון, היא למדה סקסולוגיה. אני לא אומרת שזה מקצוע לא טוב או לא מכובד. אני אומרת שהיא בכוח, מורידה מערך עצמה ומתנהגת כמו פרחה, סליחה, ומצחקקת כמו בת 16 על כל מילה ששמוליק אומר ולהפך. אתם יכולים להגיד, הנוער רוצה לדבר על סקס. אפשר לדבר על סקס השאלה איך. לא חייבים להמרח אחד על השני. אתמול למשל, היא שאלה ברדיו למה לא שואלים אותה שאלות רציניות על בעיות סקס? התשובה פשוטה גברת לימור: מה שאת מציגה - ככה יקבלו אותך. בחרת להציג את עצמך כמו בחורה ריקנית בבקשה. לא חייבים לבוא לתכנית בטלויזיה עם חתיכת בד על הגוף. לא חייבים לצחוק ולעשות מעצמך טיפשה. כי את לא. אני לא אומרת את זה. אני לא מקנאה בה. המכתב הזה לא בא מקנאה. הוא בא כדי לפקוח לשמוליק את העיניים ולהגיד לו: שמוליק, בנית כל כך הרבה. הנוער מחזיק ממך, שים את מה שיש ביניכם בצד, ותמשיך לעזור לנוער בבעיות כמו תמיד. אחרת, ותזכור את זה, אני חותמת לך, אתה תאבד מאזינים וחבל. מילא שאנחנו צריכים לראות את לימור בטלויזיה, גם לרדיו היא צריכה להגיע? זו תוכנית שלך שמוליק. לא שלה. עם כל הכבוד. מקווה שתחשבו על זה.

dors

New member
כמה דברים,

א. מסכים איתך בקשר לנושא של לימור בלוקמן ברדיו, לפי דעתי התוכנית בעיקרה מיועדת לעזור לאנשים עם הכעיות שלהם. אני לא ממש חושב שלימוד ממש מיותרת ברדיו אבל היא לא צריכה להיות שם כל הזמן... ב. בקשר לתוכנית בטלוויזיה אני לא מסכים איתך כי התוכנית אמורה להיות משעשעת ולימור תורמת לשעשוע הזה הרבה (בין השאר) היא לא נמצאת בתוכנית בטלוויזיה כל הזמן...

תגובה

בקשר לסעיף ב. : לימור מגיעה כל שבוע לטלויזיה, זאת אומרת שהיא שם כל תוכנית. תנסה להזכר בתכניות הראשונות בטלויזיה, כשהיא עוד לא היתה. היתה פינה של דילמות שאנשים באמת התקשרו להתייעץ עם שמוליק, ששוב - זה מה שהוא עושה הכי טוב. מאז שלימור הגיעה, הפינה ירדה. אישית, אני מאוד רוצה לראות את התכנית אבל כל פעם כשהיא נכנסת לאולפן היא מתחילה לעשות פוזות ולצחקק כמו מטומטמת, ואני מוצאת את עצמי מעבירה ערוץ. אבל , כל אחד ודעותיו הוא.

dors

New member
כן... יכול להיות

שיש אפשרות לשלב בין 2 הפינות. תוכלי להגיד לשמוליק כל מה שאת חושב על התוכנית ברגע שהוא יגיע לכאן, אני בטוח שהוא יקרא את ההודעה ויקדיש לה תשומת לב ראויה.

למעלה