סקר..................

SHARON 103

New member
סקר..................

תראו, הפורום פשוט יבש ר-צ-ח אז חשבתי שמידי כל כמה ימים יהיה איזה סקר וככה לפחות לא יהיה משעמם בפורום...... אז השאלה של היום היא: איפה אתם קונים את הבגדי שלכם בראשון? תתחילו לענות.....

cobainos

New member
ממממ...שלי

תוכלי למצא קצת מקסטרו-מן, מכןולא(kenvelo),פה ושם איזה פוקס,והשאר מחנויות לא מוכרות אההה ומגוון חולצות מלאונרדו(חלקות עם הדפס של סמל הגמנסיה עליהם
) גילעד(קיר) קונה בלאונרדו גם כן,אבל חולצות של פריקים בלאקרים משוגעים עם ניטים
סתם...בדיחה פרטית

חןשסק

New member
אחלה רעיון ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אני גם אנסה לחשוב על סקר...
אני קונה את הבגדים שלי (דבר שהרבה זמן לא עשיתי
) ב פרפקט, טי אנ טי, פוקס, האנגר ופעם גם הייתי קונה באוקסיג'ן אבל הבגדים שם הפכו להיות קרקס פקאצות אז אני לא מתקרבת לשם יותר. בכלל, אם כבר אני קונה בגדים, אז אני קונה עם אמא בת"א...

Hii BiTcH

New member
אני...

פשוט לא קניתי בגדים למעלה מחצי שנה אז *קצת* קשה לי לחשוב אבל בכלליות... קאסטרו,TNT,פוקס(אני לא אוהבת לקנות איפה שכולם קונים אבל תמיד שאני נכנסת לשם אני תופסת קניה אחושרטוטה) כל השאר לא מוכרות..

Hii BiTcH

New member
אני...

פשוט לא קניתי בגדים למעלה מחצי שנה אז *קצת* קשה לי לחשוב אבל בכלליות... קאסטרו,TNT,פוקס(אני לא אוהבת לקנות איפה שכולם קונים אבל תמיד שאני נכנסת לשם אני תופסת קניה אחושרטוטה) כל השאר לא מוכרות..

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

חחחחחחחחח! קדימה יהודים טובים! תרמו שקל אחד ונצא במבצע לשימור הקיר!

ובאותו עניין ../images/Emo66.gif

מישהו יכול להמליץ על חנויות בגדים בראשו, שהן לא רשתות שאם תקנה שם משהו מחר תראה את זה על חצי מהכיתה שלך, וזולות יחסית (הכוונה שזוג תחתונים לא עולה שם 9999$, כמו שלאחרונה נהוג). ואם אפשר להוסיף מקום, זה יהייה מצויין

למעלה