סקר

ת מ י מ ה

New member
צ'לום אני חדשה

אני גרה בראשון חצי שנה כמו כולם גם אני באתי מבת ים ולא אני לא גרה במערב.. אני גרה ליד עמית עמל... אני רושמת בפורומים: מתגייסים משינה זיהוי שירים וכו'

קיר קמט

New member
יא, שכנה שלי.

אני באתי מחולון במקור, אבל הייתי בן שש בערך, אז אני לא זוכר כלום.

Hii BiTcH

New member
אני בפורמים....

הדורבנים היהודים בנות בלבד (כן כן...) הומור (בעיקר קוראת) ועוד פורום שאני לא יציין כי יש שם יותר מידי סיפורים אישיים!

אולי

"הפרעות נפשיות וחברים עירקים"? למרות שפעם הייתי גם חבר ב- "מוגבלים ראייתית ומאותגרים ויזואלית". אבל זה היה עוד לפני שהוא נסגר, והוחלף ע"י הפורום האל-מותי "סקס, סמים, ונייר טואלט". לתשומת ליבך. :)

אני בפורום אופנועים

ובעוד כמה שאני צצה בהם לפעמים אם יש לי משהו לומר . אמממ לפעמים נכנסת לפורום ג'אז לבדוק אם יש איזו הופעה . אני ראשל"צית מלידה ואולי יום אחד (בינתיים לא) אני אהיה כמו אבי שאומר : "נולדתי בראשון ובראשון אני גם אמות ." עם גישה כזאת מה הפלא שהוא אוהד את עירוני ...

Maorah

New member
ג'אז?

יש מידי פעם הופעות בראשון.... באידאה של דן בן ליאור... ועוד כל מיני... ושישי בצהריים ב"הרצל" ברחובות....

Maorah

New member
ד"א עשית לי חשק ל GS......

נראה לי ששבוע הבא נתחיל ללמוד על דו גלגלי...

עזוב אותך מאופנועים

חרה של דבר . אם אתה רואה את עצמך חי בלי זה עדיף לך שזה ישאר ככה .

cobainos

New member
הפורומוים שלי

נוער מרצ חדרי כושר שלמה ארצי זיהוי שירים ויש כמה שאני נכנס מידי פעם כמו כדורגל,הומור וכו'.. אני פעיל גם בפורומים בהייד-פארק של שבט שורק,והומור שחור(
)

חןשסק

New member
אני../images/Emo42.gif

ראשון לציון אוף טופיק (!!) הומור זיהוי שירים פעם הייתי כותבת בכתיבה ושירה יוצרת, סופרים צעירים, רומח הדרקון, חלומות, חלומות צלולים, אהבה בגיל ההתבגרות (הודעה ורבע
) ובלוגים ויומנים אישיים (לשם עידכונים בלבד
) מרוב פורומים נמאס לי והתחלתי לנטוש, ועכשיו אני רק בארבע מרכזיים...

אני אני אני אני אני..... ../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

בפורומים:
אביב גפן
לימודי נהיגה ותאוריה
פרוייקט Y
ברי סחרוף (כותבת פעם ב.. וקוראת בד"כ...)
היהודיםםםםםםםםם
עברי לידר (כותבת לפעמים וקוראת קבוע)
וידויים מהלב
מתגייסים וזהו..... נראה לי....

למעלה