סקר:

o0O0o

New member
סקר:

ציינו 3 שירים שאתם הכי אוהבים...(אני ידוע שזה יהיה קשה אבל אין ברירה).. והסיבות שאתם אוהבים אותם אני: 1.sir psycho sexy-בגלל שהוא שיר מטורף ומצחיק 2.Skimanisico (לא בטוח בשם..תמיד מתבלבל בו)-בגלל ש...אני סתם מאוד אוהב לתופף אותו ויש לו גרוב אדיר... 3.soul to squeeze-בגלל שאני אוהב במיוחד לנגן אותו עם חבר שלי...שיר יפה,,עם גרוב גם אדיר...(טוב אני מודה..לכל השירים של רד הוט יש "גרוב אדיר") (רוצה 4
..אבל אין ברירה אני קבעתי את החוקים....ואני אחרוג מהם: 4.my friends -בגלל שהוא שיר מרגש..יפה ופשוט מצויין)...

o0O0o

New member
*שכחתי לציין שירים של רדהוטציליפפרס

אפילו שזה די ברור....

lollapalooza

New member
קשה!!!!!

מממ... זה בא אצלי בתקופות. הכי אני אוהבת את give it away כי הוא נפלא ומיוחד. מה עוד? כרגע אני מאוהבת ב- my friends כי הוא כ"כ יפה ומרגש שחבל על הזמן. ואחרון- אוף. כולם! לא יודעת. נגיד... californication. כי אני אוהבת את המילים. אבל אני באמת אוהבת את כולם. (טוב אולי חוץ ממג'יק ג'ונסון)

Guest2112

New member
שירים אהובים

1. Under the Bridge (מה לעשות? אי אפשר לוותר עליו) 2. Otherside 3. Aeroplane\My Friends (לא הצלחתי להחליט) קשה לבחור 3 שירים מתוך ה-8 שיש (יש יותר? זה כל מה שיש לי לפחות). מעדיפה את מה שהם עשו ב-90s, בכל מקרה.

Vdrums

New member
ואוו זה ממש קשה...

my lovely man sir psycho sexy breaking the girl פשוט חולה על הגרובים של השירים האלה... חזק!!!

אממם

1. otheside (אין על השיר הזה...
) 2. under the bridge (אין מה לעשות- קלאסיקה. ובצדק) 3. pea (זה הדבר הכי חמוד בעולם
)

the papercut

New member
זה האימא של הקשה

כימעט כול השירים שלהם יפים אבל המודעפים אצלי 1.sir psyco sexy 2.scar tissue 3.Aeroplane(ו-under the bridge)

Dr Drums

New member
ME!!!

יוווווו אני לא יכול כמה זה קשה!! אוקי! 1) Sir Psycho Sexy-שיר עם גרוב מטורף ! 2)Under The Bridge הקלאסיקה של הקלאסיקות+שיר מדהים 3)Californiacashion/My Lovely Man קליפורניה-שיר ענק! לובלי מן- שיר שכיף נורא לתופף עם גרוב ענק! (כמו כל השירים שלהם, ואני מיתכוון ל-כ-ל!) זה לא לפי סדר! (אני פשוט לא יכול) יוווווו זה קשה אני לא יודע יש כל כך הרבה, אל תיקחו אותי על המילה...

m a n k o

New member
אמממ

Roller coster of love- שיר ממש מתוקי כזה My friends-לא יודעת שיר יפה שגורם לחשוב כזה Behind the sun-שיר נורא מרגש זה השלושה הראשונים שעלו לי לראש

טיפה באיחור

soul to squeeze בגלל שזה השיר הכי טוב שהם כתבו חוץ מ אנדר under the bridge כי זה חובה otherside כי זה השיר שמשך אותי ללהקה

thephilosopher

New member
אני הכי אוהב

around the world - בגלל הבס סלפ סולו בהתחלה (אין כמו פלי בסלפינג) californiacation - הקליפ מאוד חביב עלי וגם שרים שן העל המקום הכי אהוב עלי בעולם "קליפורניה" my friends - בגלל שזה שיר זיכרון לגיטריסט הראשון הילל ז"ל

oNaRa

New member
טוסט...אבל בחירה לא פשוטה...

1. My friends- כי הוא מאוד מרגש ויפה... 2. Give it away - חוץ מזה שהוא מגניב...כל פעם שיוצא לי לשמוע אותו אני אוהבת לשים אותו בפוול ווליום וככה אני מחזירה לשכנה מלמטה ששמה לי מזרחית
3. Under the bridge -פשוט שיר יפה...אין מה להגיד...

boolbool boy

New member
אני מת על...

give it away ו my frinds! אני אוהב גם את השיר הזה מהאלבום by the way השם שלו הוא cant stop יש לו קליפ מטורף!!!

בקשר לזה שכתב מי פרינג בגלל

שהוא שיר לזכרו של הילל ז"ל איך שלא תיסתכל על זה גם under the bridge קשור להילל זה ישמע קמת סיפרותי אבל תסתכל על זה ככה אנטוני מביע חרטה על השימוש בסמים אחרי שהילל מת מזה אנטוני גם מרגיש לבדו בעולם אחרי שחברו מת מדבר שהם עשו ביחד...

...

Under The Bridge - כל מילה מיותרת.. הקצב, המנגינה, השירה.. Give It Away - גרובי ומגניב.. שיר ענק Californication - בעיקר בגלל השירה

למעלה