סקר-

סקר-

לא יודעת אם היה כבר שרשור כזה אבל בכל זאת....... מה האלבום האהוב עליך ביותר של המיידנים? (במידת הצורך אפשר לציין 2). שלי - seventh son of a 7 son fear of the dark

אוף כבר!

חלאס, זה שמשהו ישן לא הופך אותו אוטומטית לטוב יותר! זה שמשהו חדש לא הופך אותו אוטומטית לפחות טוב ממשהו ישן יותר!

HelloweeN

New member
אידיוט, אני מציע לך קודם כל לשמוע

את הדיסקים הישנים שלהם, לעומת החדשים! זה הבדל של שמים וארץ! היום הכל כבר מיחזור של עצמו. החומר המענין ביותר הוא החומר הישן! תן לי לנחש... אתה גם מאוד אוהב את החומר החדש של מטאליקה, נכון? "זה שמשהו ישן, לא הופך אותו אוטומטית לטוב יותר"! חחח

אתה פשוט חושב שאתה יודע הכל, הא?

א) שמעתי את החומר הישן של איירון מיידן עוד לפני חמש שנים. למען האמת, שמעתי כל מה שמיידן אי פעם הוציאו. ב) אני שונא את רוב החומר של מטאליקה. הדברים היחדים שלהם שאני סובל זה Master of Puppets, ומבחר שירים מ- SnM. החומר החדש שלהם לדעתי שווה לתחת. אל תתיימר לדעת הכל - אתה לא.

HelloweeN

New member
ממש לא.

אבל היום מה שמיידן עושים זה מיחזור של החומר הבאמת טוב שלהם!

זה כבר עניין של דעה.

אבל אתה כבר "הנחת" (בלשון המעטה) מספר הנחות שגויות: אתה ישר הנחת שלא שמעתי את החומר הישן של מיידן. אתה מיד כמובן הנחת שאני ילד קטן ומתלהב שאוהב את הבלק אלבום של מטאליקה ואת לינקין פארק. אז רק לידיעתך, לא. אני מאד אוהב את החומר הישן של מיידן, ולא אמרתי שהוא יותר או פחות טוב מהחומר החדש, רק אמרתי שהגיל שלו זה לא הפרמטר. תקרא טוב את דברי.

Awaken

New member
אתה טועה.

מה שמיידן עושים היום זה מוזיקה מפותחת, עם הרבה יותר אופציות דווקא בגלל שיש להם עכשיו 3 גיטריסטים ובעבר היו להם 2... וחוץ מזה מה הקשר אתה אוהב יותר את החומר הישן אני אוהב יותר את החומר החדש.... לא נורא.

Awaken

New member
תגובה ל"אלעד אברון"

תגיד אתה על סמים? הוא אמר משהו שקשור לזה שאתה "ילד קטן ומתלהב שאוהב את הבלאק אלבום של מטאליקה ולינקין פארק" מה הקשר??????? ומה הקשר בין ילדים קטנים ללינקין פארק? ולאלבום השחור? נמאס לי מהפוזה המפגרת של "אוי מה שלא קשוח שטן 666 זה לילדים קטנים מתלהבים" שלא תבין אותי לא נכון, אני הבן אדם האחרון על פני כדור הארץ שישמע נו מטאל, פשוט לכל אחד יש ת'טעם שלו, זאת הכללה ממש מפגרת.

זאת בדיוק הנקודה שלי!

גם אני נגד הכללות מפגרות, וזה בדיוק מה שניסיתי להגיד!!! שהוא אוטומטית חושב שבגלל שאני אוהב את החומר החדש אז אני אוהב זבל, כי הוא לא אוהב את זה. זה עניין של טעם בלבד וזהו, ולכל אחד מותר לאהוב מה שהוא רוצה, אבל אנשים פה החליטו שמי שאוהב את החומר החדש כנראה לא שמע את החומר הישן, וזה הכללה לא של סטריאוטים בלבד, אלא גם מאד אנוכית - כלומר, הוא הוא יודע הכי טוב מה טוב ומה לא, ואם אני לא חושב כמוהו זה אומר שלא שמעתי מה שהוא שמע? מה זה השטות הזאת?

למעלה