סקר מי גר איפה?
א איתן איי New member 20/11/03 #5 את שונאת אותי או משהו כזה? אני אמרתי שאני לא חרדי... אני דתי לאומי...
ר רצסמיזדא New member 21/11/03 #18 אחד הדברים הנפלאים פה שהכל אנונימי, אף פעם אין לי מושג עם מי אני מתדיינת... כך ששנאה בטוח אין פה. רק שהפורום הזה מכונה "חרדים" ואני מבינה שהוא מיועד להולכים בדרך זו והודעתך בהחלט לא מתאימה, א"כ, למשתתפות בפורום הזה!
אחד הדברים הנפלאים פה שהכל אנונימי, אף פעם אין לי מושג עם מי אני מתדיינת... כך ששנאה בטוח אין פה. רק שהפורום הזה מכונה "חרדים" ואני מבינה שהוא מיועד להולכים בדרך זו והודעתך בהחלט לא מתאימה, א"כ, למשתתפות בפורום הזה!
א אריאלה ב. New member 21/11/03 #8 ואחרי זה...אין צורך שהוסיף ../images/Emo8.gif או שכן? נו טוב נוסיף: קוראים לי אריאלה אני נשואה למרדכי דב (=איש הרוח) ואני גרה בצפת.
ואחרי זה...אין צורך שהוסיף ../images/Emo8.gif או שכן? נו טוב נוסיף: קוראים לי אריאלה אני נשואה למרדכי דב (=איש הרוח) ואני גרה בצפת.
א אריאלה ב. New member 21/11/03 #11 איזה? שמנהלי הפורום זוג נשוי? ../images/Emo6.gif זה לא סוד נו טוב, אנחנו לא הולכים עם שלט וירטואלי
R rafi4733 New member 21/11/03 #13 לא לא לא ידעתי שאת נשואה,אבל לא ידעתי שאת נשואה לאיש הרוח(אבל חשדתי תמיד שאתם קשורים איך שהוא) אריאלה ת`אמת אף פעם לא נכנסת בשם שלו?
לא לא לא ידעתי שאת נשואה,אבל לא ידעתי שאת נשואה לאיש הרוח(אבל חשדתי תמיד שאתם קשורים איך שהוא) אריאלה ת`אמת אף פעם לא נכנסת בשם שלו?
ר רב יהודי New member 21/11/03 #22 אני קצת... אני קצת סקרן (וחוצפן) כמה ילדים יש לכם? אם עברתי את הגבול בשאלה שלי, אז תתעלמו\תמחקו אותה.
אני קצת... אני קצת סקרן (וחוצפן) כמה ילדים יש לכם? אם עברתי את הגבול בשאלה שלי, אז תתעלמו\תמחקו אותה.
ל לביא4 New member 21/11/03 #15 שאלה יפה - ואולי בראש - השואלת המבורכת עצמה - חסויה - מאיפוא את בארץ? (השאלה נשאלת ממרחקים... )
ח חסויH New member 21/11/03 #16 אהה יפה יפה, אני כבר התחלתי לתהות.... וכמו שאומרים אצלנו- חסוי נשאר חסוי.....
נ נע מה New member 21/11/03 #17 אני נעמה../images/Emo9.gif הורי גרים בחדרה חזרתי בתשובה ועכשיו אני במסגרת לימודים של חוזרות בתשובה (מדרשה) בירושלים ואני בת 29 (רק רוצה להתחתן פדיחות בגיל הזה להיות רווקה ) בעיתו ובזמנו משורש נישמתי אמן
אני נעמה../images/Emo9.gif הורי גרים בחדרה חזרתי בתשובה ועכשיו אני במסגרת לימודים של חוזרות בתשובה (מדרשה) בירושלים ואני בת 29 (רק רוצה להתחתן פדיחות בגיל הזה להיות רווקה ) בעיתו ובזמנו משורש נישמתי אמן
ר רב יהודי New member 21/11/03 #21 ברכה הצלחה שיהיה לך זיווג הגון מהשמים, גם אני רווק קשיש בן 31 ,(רק רוצה להתחתן,) גר בבני ברק