סקר ...

סקר ...

מי תומך בהסכם זנבה? ומה הסיבה שאנשים שלא קיבלו מנדט מהעם מתנהגים כמו במערב - הפרוע ?!?! הפרס: ספר הסכם זנבה בכריכת עור !!!

sarav55

New member
תאמין לי כל הפוליטיקה

זה דבר מלוכלך שכמו שבורחים מזבל מסריח צריך לברוח ממנה

מייקי 770

New member
מזמן זה עבר את גדר הפוליטיקה...

ברגע שמסכנים את חייהם של מליוני יהודים בארה"ק, זה כבר לא פוליטיקה,אלא עניינו הפרטי של כל יהודי היושב בארה"ק ובעולם כולו.

מייקי, אולי תסביר לי...

איך זה שליעקב, שגם הוא גולש מסלולארי (יעקב, למדתי
), אין הודעות הודעות כפולות ומשולשות ואצלך אני צריכה כל פעם מחדש למחוק את ההודעות הכפולות? יעקב, אולי תתן לו שיעורים איך להימנע מזה?

מייקי 770

New member
אין לי שמץ.

אני שולח כל פעם כרגיל,פעם אחת זה נשלח פעם אחת,ופעם אחרת-פעמיים או שלוש.

מייקי 770

New member
אולי זה תקלה של פלאפון ולא אוראנג.

אני שולח כל פעם כרגיל,פעם אחת זה נשלח פעם אחת,ופעם אחרת-פעמיים או שלוש.

מייקי, זה נכון שאתה יודע איך

מתגברים על זה אבל...קצת עצלן?
בכל אופן, זה מאוד מעצבן למחוק את כל הכפילויות האלה (ולרוב גם יותר מזה) כל הודעה שנייה שלך. תשתדל להתגבר על התופעה הזאת.

עראפת ...

ואנשי הדת האיסלמיים לעולם לא יתמכו בחלוקת הארץ ע"י גדר , חלומם זה ארץ פלסטין השלמה !!! ותישאל השאלה? למה הוא שלח אנשים בעקיפין לזנבה? ..........>

לביא4

New member
הם לא רוצים "פלסטין" שלמה חלילה -

הם רוצים את כל היהודים בים, כמו שהתבטאו הרבה פעמים, השטחים זה סתם תירוץ, כאשר ערפאת היה עם ברק בפריס, וברק הציע לו הכל, ערפאת קם וברח בלי שום סיבה מובנת. איך הוא יוכל להמשיך לרצוח אחרי שיקבל הכל??..

יעקב, אתה לא צודק

חלומם זה ארץ פלסטין השלמה! חלומם הוא שכל העולם יהיה תחת שליטת האיסלאם.

אריאלה ...

מה למדת ממני? שתדעי שמייקי סתם עצלן! הוא יודע טוב מאוד אין למנוע הכפלת הודעות .

שאומרים סלולארי ולא פלאפון ../images/Emo8.gif

אז תגיד לי, מה עושים עם העצלנות של מייקי? אתה יודע עד כמה מעצבן זה למחוק את כל ההודעות הכפולות והמשולשות שלו?
מייקי, אני קוראת אותך לסדר

מייקי 770

New member
הלו.. מלכלכים עלי כאן... :)

אולי תואיל בטובך להסביר לי איך מונעים את זה..?

כמה עמודים אחורה ...

בפורום יש הודעה שכתבתי פעם , כותרת ההודעה: "צרור עצות לגולשים מסלולרי" אם יש לך זמן תחפשי את זה ותעשי הקפצה ובתוספת אזהרה שתבחרי .

ערפאת ... < 2 >

התשובה מאוד פשוטה: הוא פשוט מרויח מושך את הזמן , עד להסכם הבא שיכינו יהודים כופרים שמוכרים לוקשים לעם !!! ואפילו שרון שחושב רק על הישרדות .........>

עראפת < 3 >

על הכיסא . מתי? יקומו ויגידו לעם שאין פתרון ויאמרו את האמת !!! שצריך לחזור בתשובה !!! מפני שאין פתרון בידי אדם למצב !!! רק המשיח יצילנו .

sarav55

New member
רק משיח

באמת יציל אותנו הכל בבלאט כמו שאומרים החברה ז'נבה לא ז'נבה מוכרים את ארץ ישראל לאוייבים הללו תכף יגידו לי שבקרית ארבע אצטרך להיות עם דרכון פלשתיני זו תהיה מכה עבורי

למעלה