סקר

cami y luly

New member
סקר

בעצם זה לא סקר זה סתם כמה שאלות...
אתם חושבים שאתם מקובלים או לא מקובלים ולמה?
מה אתם חושבים שצריך להיות במקובל? אני אענה ראשונה
:
אני בין לבין - אני עם כולם... לפעמים בא לי להיות עם כל המקובלים ולפעמים בא לי להיות עם הפחות מקובלים וביסודי הייתי חנונית
אני אגיד מה יש ב"חנונים" מסוימים ולמה חושבים שהם כאלה - חנונים הם בדרך כלל כאלה שלא ממש רוצים להיות מחוברים ל"מקובלים" ואני גיליתי שהם גם אנשים והם נחמדים לפעמים (המקובלים)! אז אם אתם לא מקובלים פשוט תנסו להיות נחמדים ואל תריבו עם כולם אחרת ישנאו אותכם.

cami y luly

New member
עוד הערה

יש הבדל בין "חנון" ל"לא מקובל" לא מקובל הוא סתם מישהו שהוא לא מקובל אבל הוא גם לא חנון!!

bravo210

New member
חחחחחח ידיד היקר

פורום אופניים/פרי רייד דהון היל שולט

איזה מהירות!!!

באותה דקה שרשמתי את ההודעה כבר היית בשרשור השני ורושם זה מה שנקרה מהירות תגובה חברים... בגלל זה ידידי כאן הינו מקובל בחברה

הממ

בקשר לשאלה הראשונה, אצלי כבר אין מקובלים או לא מקובלים. לכל אחד יש פחות או יותר את קבוצת החברים שלו.. אבל אפשר להגיד שהרוב בשכבה שלי מורכב מאנשים שכל מה שמעניין אותם זה מי באה עם ג'ינס בגזרה יותר נמוכה ומי לבש ג'ינס ממותג עם שרשר מזהב מספר רב יותר של פעמים במהלך השבוע. נו, מילא.. השאלה השניה, מה אני חושבת שצריך להיות במקובל. אני לא יודעת כל כך מה לענות..אני חושבת שצריך לקבל כל בן אדם(כמעט)באשר הוא. מה צריך להיות ב'מקובל'? טוב, זה תלוי בקבוצה אליה הוא רוצה 'להתקבל'.

../images/Emo80.gifלפי דעתי

אני לא מקובלת, אבל יש לי את החברות שלי. אני חושבת שמקובל צריך להיות נחמד ופתוח

דיתוּש

New member
סקר נחמד... אז החלטתי להקפיץ../images/Emo105.gif

ולענות עליו בין השאר
אני יודעת שאני מקובלת. פשוט כי כולם מדברים איתי, כלומר גם הפריקים, גם הפרחות, גם הערסים, גם ה"חנונים" (למרות שהם לא כאלה חנונים) ואני מדברת ונהנית עם כולם... יש לי חברים מכל סוג... ואני מכירה את כל השכבה וזה וזה וזה
אני לא חושבת שצריך להיות דבר כזה של מקובלים, אני לא חושבת שחשוב להיות מקובל. אני חושבת שחשוב שיהיו לך לפחות 5 חברים אמיתיים שהם חברים של שיתוף הדדי וחיבוקים, שכיף איתם, שרבים איתם, שיש איתם שיחות נפש, שעצוב לך בלעדיהם... שהם פשוט חברים עד הסוף. זה מה שמשנה בסופו של דבר, לא אם יש לך מיליון חברים שהם סתם צבועים.

S H I L G I

New member
עונהההה..../images/Emo3.gif

אני לא מקובלת אני מקובלת בין החברות שלי ואני די מרוצה ואני מאאאאאאאגניבה ונהנית מזה
מממ נחלק את זה למה שאני חושבת ולמה שבמציאות קורה מה שאני חושבת: אני חושבת שכדי להיות מקובלת אתה סה"כ צריך להיות פת וח, נחמד וצריך לדעתי די בטחון עצמי כדי להיות מקובל בעיקרון אתה אמור להיות בנאדם שכיףך להיות איתו..וזה בסה"כ.. כאילו א הוא יתלבש כך או אחרת יאהבו אותו באותה המידה מה שבמציאות קורה: מקובל הוא בד"כ בנאדם שמתלבש בבגדים יפים, לפי צו האופנה..מה שבד"כ גם כולם עושים הוא בד"כ אוהב לרדת על "פשוטי העם" (הלא-מקובלים) (חוץ מהסוג הנחמד שבד"כ גם לא עושה את זה אלא מקבל את הלא-מקובלים) הממפ בעיקר הוא עם החברה שלו הוא עושה מה שמתאים לו ומה שמקובל אבל חשוב שהוא יהיה בעל בטחון עצמי וכאלה כי מנסיוני אתה לא יכול ססתם להתלבש באופנה וכאלה..זה לא יהפוך אותך למקובל.. פשוט לא יסתכלו עליך במבט מוזר רוב הזמן

למעלה