סקר:

BOOGY BOOGY

New member
סקר:

עם כמה נייר טואלט אתם משתמשים לנגב ת'תחת: 1) ריבוע אחד? 2) שני ריבועים? 3) שלושה ריבועים? 4) פשוט מגלגלים בוחטה וכמה שיוצא יוצא? (למרות שחברה שלי אמרה לי שמהריבוע הראשון היא מפסיקה לספור)

איזה קטע:

נשמע שאלה די_____ - לא? אבל האמת: מתברר שיש גם בזה "מסורת" : אמא שלי, מאז שאני זוכרת את עצמי, היתה חותכת בקפדנות 6 ריבועים מהגליל, מקפלת ל-3 ומנגבת לי
. ובשנים האחרונות, אני מוצאת את עצמי, בלי תכנון או סיבה מדעית - חותכת בדיוק 6 דפים, מקפלת בדיוק ל-3 , ומנגבת לילדים.

אני חייבת לשאול את אמא שלי

כי גם אני חותכת 6 ריבועים ומקפלת פעמיים לחצי (זה אותו דבר כמו לקפל ל-3?) את חושבת שזו מסורת פולנית?

אבא גאה

New member
או ...סוףסוף

נושא הומולסבי אמיתי ברוח הפורום, מטרתו והחזון שלו (לכל מי שהתלונן שאין פה דיונים הומולסביים) אני בוחר בבוחטה, אבל מאז שנכנסו אלינו הביתה המגבונים הלחים אנחנו בבית מנגבים קודם עם מגבון לח ואז מייבשים עם הבוחטה. ואת בוגילה?

זה סקר לקמצנים...

מתוך ארבע תשובות אפשריות רק אחת עולה על יותר משלושה ריבועים? ואם כבר בסקר עסקינן אז: איך אתם שמים את הגליל. עם הנייר מאחורה או מקדימה? (הרבה מריבות היו בבית דרור בנושא. אישתי אוהבת מקדימה (נייר טואלט יא כחולים שכמוכם...) ואני אהבתי (שימו לב להטיית הזמן...) מאחורה. ואחרי שאישתי הבטיחה לי הרים וגבעות בתנאי שנהפוך את כל הנייר בבית למקדימה שיניתי גם אני את דרכי. והיום אני מאמינה שרופה...

טוטולס

New member
את מקבלת את ההרים והגבעות? ../images/Emo98.gif

עכשיו שאת שמה את הנייר מקדימה?

מקדימה,

למרות שהויכוח עודו בעינו, ומי ששמה את הגליל - קובעת (אבל אם לא אני שמתי - אז אני מיד הופכת. זה מטריף אותי מאחורה)

מהצד!

אצלינו המתקן הוא מן שנורקל כזה, שבולט מהמראה.. כדי למנוע מראש את האפשרות שמישהי תתקין את הגליל כשהנייר מאחור ...

פרח7

New member
מקשה...

אבל אבל גם כשזה בא מהצד...האם הנייר יורד מהצד הקרוב ליושב או לדלת/קיר ממול? חשבי היטב לפני שתעני...הרבה תלוי בתשובתך...

פרח7

New member
פורים שפיל

הנושא "נייר הטואלט יורד קרוב למשתמש או קרוב לקיר" הוא אחד הסמינריונים הנלמדים בפקולטת מדעי הנוחיות... מחקר אחר באותה פקולטה נעשה ע"י ד"ר לילי (פרסומת סמויה) הוא, " שרותים ציבוריים- מנהגים וטקסים..."

שפילברג...

אני מבינה איך ערים בשעות כאלו... אבל לא מבינה איך את שנונה ככה מוקדם. מד"ב !

זואיzoe

New member
מי מי מי....

מנגב עם 2 ריבועים? שלא יתקרב אלי!!! בוחטה, ברור שבוחטה!

למעלה