סקר:

jt fan

New member
סקר:

1. מי הכי הכי חמוד באן סינקאחריג'סטין? 2. מה יותר יפה בג'סטין:היופי או האופי?אי אפשר שנים!!! 3. איזה שיר שלו הכי יפה,בכללללללל הזמנים?? 4. קמרון או בריטני? 5. מה הדבר הכי חמוד שהוא אמר\עשה אי פעם? התשובות שלי: 1.לאנס באס 2.ברור שהאופי... 3.if im not the one 4.בריטני הפצצה!!! 5.ללא ספק:נולד!!!!!!!!!!!!! סתם בדוגרי זה שהוא השתחווה בפני האלי ברי בTRL תענו!!!!

LISA AND JUSTIN

New member
אני ראשונה!!!!!

1.הכי חמוד...גייסי 2.האופי..!! 3.אני חושבת שבל השירים שלו יפים והמוצלחים..אבל הכי מוצלח אני חושבת שזה CRY ME A RIVER 4.בריטני 5.אין ספק..שהוא נולד..

JTrulez

New member
אני מזדהה איתך ב99%

חוץ מהעובדה שאני לא מסוגלת לבחור את השיר האהוב עליי...........:)

תשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

1. מי הכי הכי חמוד באן סינק אחרי ג'סטין?: לאנס
2. מה יותר יפה בג'סטין: היופי או האופי? אי אפשר שנים!!!:אני לא מכירה אותו אישית אז בנתיים היופי
|מזילל ריר| אבל אני בטוחה שהוא בן אדם טוב גם מבפנים!
3. איזה שיר שלו הכי יפה,בכללללללל הזמנים??:כולם יפים!!!!
4. קמרון או בריטני?:
אף אחת מהן!!! 2 זונ** מפגרות! הכי מתאימה לו זו אני
5. מה הדבר הכי חמוד שהוא אמר\עשה אי פעם?הוא נולד!

jenngirl

New member
המממ ../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

1.מי הכי הכי חמוד באן סינק אחרי ג'סטין? לאנס בייס 2.מה יותר יפה בג'סטין:היופי או האופי?אי אפשר שניים--> האופי- למרות שלא כולנו מכירות אותו באמת 3.איזה שיר שלו הכי יפה,בכל הזמנים?Like I Love U 4.קמרון או בריטני?בריטני 5.מה הדבר הכי חמוד שהוא אמר\עשה אי פעם?כשהוא רוקד

Mrs CoStA

New member
אניייייי....

1. ברור שג'יי סי....איזה כוסון הבנאדם.. 2. אופי?? איך אני יכולה בדיוק לדעת תאופי שלו ?? למה מה אני מדברת איתו כל יום?? אנחנו סה"כ "מכירות" אותו דרך העיתונים... קיצקץ ..תשובה לשאלה 2 היא היופייי!!! 3. ROCK YOUR BODY rules!!!! 4. בריטני... 5. נ-ו-ל-ד!!!

shallit

New member
תשובות............

אני חדשה פה אז תראו מה אני חושבת: 1. גיי סי 2. היופי כי אני לא מכירה אותו (הלוואי) 3. LIKE I LOVE U ברור זה השיר הכי טוב שלו אבל שלו באן סינק זה GONE 4.קמרון - אנשים למה אתם תומכים בבריטני היא בגדה בו!!! אז קמרון 5. ברור נולד!!!

justin love

New member
אני../images/Emo70.gif

. מי הכי הכי חמוד באן סינקאחריג'סטין?גייסי 2. מה יותר יפה בג'סטין:היופי או האופי?אי אפשר שנים!!!האופי לפי ההתנהגות שלו! 3. איזה שיר שלו הכי יפה,בכללללללל הזמנים??הכללל 4. קמרון או בריטני?אפחד אני!!! 5. מה הדבר הכי חמוד שהוא אמר\עשה אי פעם?בא אליי בחלום חחח

למעלה