סקר

סקר

מה התקופה הכי ממושכת שהייתה לכם עם בן/ת זוג? ולמה זה נגמר? <אם נגמר...>

שנתיים וחצי

ניגמר כי אבא שלה נישלח לעבוד בחו"ל והמישפחה טסה איתו

CombatkazaM

New member
4 hodashim

Nigmar ki hirgashti sheze lo movil leshum makom veze hafah leshigra vehaahava nelma (lefahot mibhinati) veleshelatha- ken ani kore ivrit, pashut yoter kal li lihtov beanglit (vegam ein li fontim beivrit bapelefon).

ChilD SouL

New member
תשובה....

התקופה הכי ארוכה זה שנה ונגמר כי הרגשתי שחסר משהו בקשר וכשבקשתי שנעבוד על מה שחסר הוא אמר שאני ילדה קטנה, שזה כלום ושזה יעבור. בכל אופן, סיפור ארוך ומייגע שסופו היה להתראות.

Wild elf

New member
אף פעם לא הייתה לי

חברה. רשמית. אבל הייתי עם מישהי שנה וחצי, בזמן שהיו לה חברים, ואני אהבתי מישהי אחרת. מוזר, הא? זה התרסק כשהתאהבתי בה... ואני עוד נותן פה עצות...חחח. בכל מקרה, זאת הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלי!

הזמן הכי ממושך שלי

3 שבועות וזה כולל שבועיים אחרונים שנמשכו סתם כי לא היה לי כוח להתקשר אליו ולהגיד לו שזה נגמר.... הוא לא הבין שאם אני יוצאת עם אח שלו למסעדה לדבר על עניינים "עסקיים" משהו לא בסדר. נו טוב. אגב, אח שלו גם לא משהו. נבדוק את אחותו. גילי.

Wild elf

New member
יפה!

לסביות זה תמיד טוב... בי זה בכלל... דרך אגב, אם הוא לא הבין, אז מי מטומטם פה?

fipo

New member
8 חודשים

וזה נגמר כי הבנאדם החליט לעבור למטולה ובשביל אחת שגרה בבאר שבע... מטולה זה רחוק מדי!

seeyou

New member
אבא שלו טוען שהיא בסדר!../images/Emo140.gif

מה יש לך להפסיד קחי עוד מספר אולי זה המזל שלך...

חצי שנה ---

משום-מה, כל מערכת יחסים רצינית ולא רצינית אף פעם לא עברה את החצי שנה! פעם אחת בגלל ששנינו הרגשנו שזה לא זה פעם אחת בגלל שכבר לא הייתה אהבה ביני לבינה ופעם אחת בגלל שזרקו אותי לטובת מישהו אחר... נו טוב.

7 חודשים ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

כי אף אחד לא יכול לאהוב אותי יותר מזה אם הוא לא הנצחי שלי!!!!
חיים אכזריים. אלוהים לא אוהבת אותי

CluBeRiT

New member
שנה וחודש...

וזה נגמר כי... הוא התגלה להיות לא מה שחשבתי. מהחצי שנה כבר זה לא היה זה וסתם נסחב ונסחב. עכשיו אני בקשר של 10 חודשים, שעוד לא נגמר טפו טפו טפו... ומקווה שגם לא יגמר.

מעין 123

New member
מסובך...

שנה וחמישה חודשים, ואחרי שלושה וחצי חודשים חזרנו לעוד חודש זה היה הדבר הכי טיפשי בעולם, ממליצה בחום לא לנסות את זה בבית... עדיין, זו הייתה תקופה יפה ומדהימה (והבחור עדיין, אחרי חצי שנה מאז הפרידה השנייה, לא מוכן להבין ולהפנים שזה נגמר) עכשיו אני עם מישהו חודש... ממש טרי... אחלו לי בהצלחה כי אני באמת רוצה את זה

למעלה