סקר!!!!!!!

Jude Lennon

New member
סקר!!!!!!!

נא לכתוב כל אחד את השיר האהוב עליו!!!!!!! בעוד 3 ימים אני מחזיר את תשובות הסקר שיר ראשון...... If I Fell

100police

New member
ברר...

אחרי הרבה בחירות, אני מתלבט בין היי ג'וד לליידי מדונה. הו וול, תעשה אן-דן-דינו.

Jude Lennon

New member
בחרתי טוב?

בחרתי בלי אן דן אמוק בגלל שאני יודע שליידי מדונה לא יבחר אז זה כמו 0... תודה שאתה הראשון שכתב... ביי כאפרות, על תדבר רעות!!!

The Walrus

New member
Hey Jude... don't make it bad

וכל שאר השיר המדהים הזה... השיר היחיד שמקבל אצלי 5...

Jude Lennon

New member
נא לכתוב עוד!!! אה... ותיקון טעות..

תיקון טעות קטנה, אני אכתוב את תוצאות הסקר ביום שבת שישי הקרוב!!! (4 ימים)

Speed King

New member
עסקנו בנושאים האלה אלפי פעמים...

וחוץ מזה כמעריץ של הביטלס אני חושב שאין שיר אהוב אחד מכל השירים שביצעו ולרוב הלחינו וחיברו הביטלס(289) העניין הוא שיש הרבה שירים של הביטלס שהם מצויינים אז לדעתי לפחות יש הרבה יותר משיר בודד שהוא אהוב עליי מכל השירים האחרים של הביטלס.

The Walrus

New member
עדן, אתה פשוט...

...אמרתי לך לא להיות כזה! לפני שהכנסתי אותך לאתר אמרתי לך שצריך סבלנות... אני כבר הייתי בהרבה פורומים, אתה יודע... אי אפשר לצפות שעל כל שאלה שלך כולם יענו מיד, גם לי היה מקרים שלא ענו לי... אז מה? דרך אגב, מזל טוב - הפעם הראשונה שפתחת שיר ליום....

Jude Lennon

New member
ואו... ממש תודה וואלרוס...

וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס וואו ממש תודה וואלרוס

למעלה