סקר .

סקר .

אם היו באים אליכם הגברים ואומרים לכם איזה אשה אתם רוצים ? תארו לי את האשה המושלמת אצל כל גבר בראש

Vdrums

New member
סקר מקורי ביותר יש לציין. ../images/Emo3.gif

מבפנים: חוש הומור, קצת ציניות, שתדע להקשיב, אסרטיבית, סקרנית, שתבין אותי שתהיה שם בשבילי מבחוץ: ברונטית, עיניים ירוקות, גוף פרופורציונלי.

גברברת

New member
והגברברת רוצה להציע שאלת סקר

חדשה... מתי יהיה לתומר משהו חיובי להגיד על משהו???

Vdrums

New member
אני לא מכיר את משהו.

ועניתי ברצינות...

lmatan1

New member
התשובה היא זאת שתסכים לסבול אותנו

ההגדרה הכי מדויקת למושג אהבה היא יכולת להעניק בלא רצון לקבל משהו בתמורה אבל זוהי אהבה אלוהית שיכולה לשמש רק מושא נכסף כמעט בלתי אפשרי לחיקוי שהרי אנחנו לא פריירים לעומת זאת נשים הן בעלות יכולת מעל ומעבר לנסיון היומרני שלנו הגברים לספק אותן, ולכן זה יהיה טיפשי מצידנו לחשוב שמין זו התשובה.

אורזמן

New member
האשה המושלמת עבורי

טוב, אז כך
כנראה מפלצת האינטרנט העלימה את התאור....... דוני חמודי, אין אישה מושלמת כמו שאין גבר מושלם כנראה מה שמעניין באישה הם השינויים שחלים בה... ממראה חיצוני ועד לשינויים במצבי הרוח. בהצלחה בחיפוש

seeyou

New member
אצלי? זאת אישתי!../images/Emo108.gif

Choose your love, love your choice. Don't listen to what I say; listen to what I mean.

marceloa

New member
אישה

לא --> בלי ריח רע בפה - יש לי סיוט מזה , לא - ערסית , לא לסבית , לא מעשנת , לא חולה , לא ניראת מעוותת כן --> ניראת טוב וסקסית גוף עור חלק וחטוב צמוד צמוד ושלא תיזדקן גם עוד 500 שנה . ושתתחיל איתי - בלי רמזים , אני לא קולט רמזים.

ליאון ב

New member
אני יכול לענות על זה מתוך שינה

חחחחח מראה: עיניים גדולות, אף קטן, שפתיים חושניות, פנים קטנות-בינוניות, שיער גולש, חזה בינוני/גדול - זקוף חובה, גוף נשי חסון (נתונים+בכושר בסיסי), ירכיים חטובות אבל לא רזות, בטן עגולה נשית או שטוחה שרירית, כפות ידיים בלי ורידים בולטים מדי, קומפקטית או בינונית סגנון: לא --> מעשנת, פירסינג, קעקועים, עגילים, איפור ביום יום, לבוש של שרלילה מתקדמת, לקים צבעוניים בציפורניים, שיער צבוע כמו בובת ברבי, תיקים קטנים ומצועצעים, נעלי עקב במיוחד דקיקות, אוכלת כמו בהמה. כן --> מראה ספורטיבי, טבעי, עמידה יציבה שמשדרת בטחון עצמי, חייכנית, קיבוצניקית/מושבניקית - יתרון חחחח אופי: עצמאיות, בטחון עצמי, יצירתיות, שמחת חיים, חוש הומור, הגיון בריא, החלטיות, חוש הומור, לא רגזנית מדי, לא רגשנית מדי, לא דרמתית מדי, לא אחת שעושה סצנות, כבוד עצמי, חדות אבחנה סקס: חושנית, יצירתית, נועזת ותאוותנית
חכמה גם בשכל וגם ברגש, מנוסה בחיים (במגבלות הגיל שלה). נחמד שיהיה: עם כיוון בחיים, ואם עצמאית בכוחות עצמה -- יתרון קורות חיים יש להפנות לפקס מס' .... חחחחח

k e r e n m

New member
אין לו דרישות..

והוא בטוח לא מתכוון להכיר את הבחורה שלו בנט...
.

ליאון ב

New member
יה מאמא

מה שיפה שבמקרה הזה חטיפים לפני האוכל לא מקלקלים את התיאבון למנה העיקרית. המבין יבין. לגבי הנט, אני עדיין מעדיף ללכת למסעדה בעצמי, מאשר להזמין אוכל הביתה דרך הנט. גם אם זה רק חטיפים...

למעלה