סקר

Wiccan Scorned

New member
סקר

אם הייתה לכם הזדמנות לחזור בזמן ולהזהיר את סידני או כל אחד אחר מהדמויות על מאורע גדול איזה אחד מהם? (אני מביא אופציות אבל תרגישו חופשי להוסיף משלכם. ועוד משו אפשר לענות על כל עונה אבל תשתדלו אחת לעונה) עונה ראשונה: 1. לא לספר לדני כי יהרגו אותו 2. אמא שלה עדיין חיה, היא ה"איש". 3. ההתקפה על SD-6 4. הלאדקי הוא החפרפרת 5. להזהיר את וויל לא לחקור במוות של דני
כל עונה 2: 1. אליסון הכפילה של פראנסי (לפני שיהרגו אותה) 2. הבגידה של אירינה דרבקו בCIA 3. להזהיר את דיקסון לא לירות בסלואן- הוא יפגע באמילי 4. אם לא בחרתם בראשון אז להזהיר את סידני לפני שהיא חוזרת הבייתה ב2X22
כל עונה שלישית: 1. לספר לסידני מה קרה (זה לא בדיוק להזהיר אבל עדיין) 2. להזהיר שלורן היא הבוגדת 3. להגיד לסידני שיש לה אחות ושסלואן ינסה להשתמש בה כדי למצוא את הפיתרון לתעלומת ראמבלדי 4. הבגידה של קטיה, אחותה של אירינה 5. שוב לא כ"כ אזהרה אבל לספר לסיד שיש משו שאבא שלה מסתיר ממנה תשובות שלי לעונה ראשונה: אני חושב שלהגיד לסיד שאמא שלה חיה לעונה שניה
: להזהיר בפני אליסון... אהבתי מאוד את פראנסי וכואב לי עליה לעונה שלישית
: הבגידה של לורן

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

רק דבר אחד הייתי עושה - אומרת לווהן שייכנס איתה הביתה לעזור לה לארוז ב 2.22 במקום להשאיר אותה לבד ולהגיד לה שהוא יאסוף אותה מאותר יותר. ואז עונה 3 הייתה לגמרי אחרת וכיפית עם הרבה אהבה וסידני+ווהן 4 ever. כל היתר ממש ממש ממש לא. נגיד להזהיר את דני - ואז מה עם ווהן? הבגידה של אירינה ב CIA - סידני במילא לא הייתה יכולה לעשות כלום, גם לא ג'ק. וכו' וכו'.

IDOffryn

New member
אז במקום זה../images/Emo58.gifעונה2

הייתי מזהיר אותה על המוות של פרנסי וככה כל מה שקרה ב222 לא היה קורה ולורן לא הייתה קיימת והיה כייף.

Wiccan Scorned

New member
ראסמי רק ../images/Emo58.gif 2X13

להזהיר בקשר לפראנסי.... ככה וויל ופראנסי היו נשארים בחיים וסיד ו-ווהן לנצח.... אבל מצד שני לא היה לנו תקרב הכי מדהים בסדרה SYD VS ALYSON

Wiccan Scorned

New member
הם היו יכולים../images/Emo58.gif 2X17

לעשות משו בקשר לבגידה של אירינה.... דה! או לא להוציא אותה בכלל מהתא שלה למשימה... או לא לתת לה גישה למחברת של ראמבלדי מה שהיה ממש דפוק!!!! בקומנטרי בDVD הם צוחקים על זה!!! או לדאוג להשאיר ת... נו... הדבר הזה שעוקב...שכחתי תשם עליה....

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif עונה שניה

אמממ... ברור שהקטע אם פרנסי.... וגם להגיד לה שאמילי עדיין חיה.. שלא תספיד אותה כמו מסכנה.... ועוד מלא דברים אבל למי אכפת.. זה לחא היה מעניין......

למעלה