סקר מה הסינגל הבא שצריך לדעתכם לצאת מהאלבום (אחרי COOL ) : לדעתי BUBLE POP ELECTRIC
D da1boy New member 6/6/05 #1 סקר מה הסינגל הבא שצריך לדעתכם לצאת מהאלבום (אחרי COOL ) : לדעתי BUBLE POP ELECTRIC
M Mrs Brightside New member 6/6/05 #2 ../images/Emo109.gifSerious../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
T That Just me New member 6/6/05 #4 לדעתי אחרי 4 סינגלים והצלחה יפה הגיע הזמן שתפסיק להוציא ממנו סינגלים ולקדם אותו (אחרי COOL כמובן )
D dilan angel New member 7/6/05 #7 ../images/Emo45.gifלמרות ש...../images/Emo110.gif בא לי על באבל פופ אלקטריקקק!!
ט טינקי24 New member 6/6/05 #6 לפי דעתי... bubble pop electric שולט!!! ויכולים לעשות לו קליפ מ=ד=ה=י=ם
• •°מיאויית•° New member 12/6/05 #8 ../images/Emo25.gif../images/Emo125.gif../images/Emo39.gif דפנטלי BUBLE POP ELECTRIC (אני לא בדיוק חדשה...כתבתי קצת בפורומים, הייתי בכינוי BUBLE POP ELECTRIC, ואז שכחתי את הסיסמא של השם משתמש ונרשמתי מחדש...חח עזבו אני יוליה , 13, אשדודיק )
../images/Emo25.gif../images/Emo125.gif../images/Emo39.gif דפנטלי BUBLE POP ELECTRIC (אני לא בדיוק חדשה...כתבתי קצת בפורומים, הייתי בכינוי BUBLE POP ELECTRIC, ואז שכחתי את הסיסמא של השם משתמש ונרשמתי מחדש...חח עזבו אני יוליה , 13, אשדודיק )