סקר...(=

סקר...(=

שכל אחד ירשום את כל הלהקות\זמרים שהוא עוד שומע סתם שנדע עוד קצת על כל אחד כאן
אני אענה בהמשך ואני גם אדאג להביא לכאן מין שאלון נחמד כזה שנלמד להכיר טוב יותר אחד את השני..:]

הכירות קצרהP:

אז אני ניר... בת 17. מנהלת את פורום היהודים ואת פורום יוני בלוך ולהקתו (אפרת
) מוזיקה שאני שומעת?!?! הרשימה ארוכה...וזה המון אבל ככה קצת:
יוני בלוך
אפרת גוש
היהודים
דנה ברגר
אפיפ גפן
דניאל סלומון
קורין אלאל
אוהד חיטמן
נירוונה
פינק פלויד
קרנבריז
קולדפליי
המכשפות
עברי לידר ועוד ועוד ועוד...

חחחחחחחחחחח

ושייגעצ זה לא משו שאני אכניס לרשימה כ"כ קצרה. שגדולים מהם לא הכנסתי לרשימהP: אבל כל אחד והטעם שלו:)

T A L 282

New member
הכרות איתי ../images/Emo9.gif

שמי טל בת 16 וחצי אוהבת את :
הפרוייקט של עידן רייכל
עיברי לידר
מטרופולין
שירי מימון
אפרת גוש
רוני דואני
דנה ברגר
שלומי שבת
שרית חדד ואווווווו יש מלא מלא חבר'ה!! כולל לועזיים!!

שלקוששש

New member
הכרות איתי

לי קוראיןם שלי אבל שלקו'שש עדיף אני בת 18 ואני שומעת דודו טסה,ליקז צרכי,מירי מסיקה היהודים,יוני בלוך ועוד כל מיניי יפים וטוביםם

Skicker

New member
הכרות

אני בן בן 16 מה אני שומע... הרשימה די ארוכה אני יכתוב פה חלק הדג נחש אינפקציה סינרגיה יוני בלוך שייגעצ אתניX (התחלתי לשמוע ממש בזמן האחרון ) גלעד שגב ועוד...

hila3000

New member
היי לכם :)

אממ אני הילה, בת 18 מב"ש :) והאמנים שאני אוהבת..פייי.. :) הנה חלקם: גלעד שגב, מורן גמליאל, אביתר בנאי, אפרת גוש (ולא בגלל הפרויקט..התחלתי לשמוע אותה לפני), יוני בלוך, בית הבובות, היהודים, מירי מסיקה, עברי לידר, להקת יהושע, קצת סינרגיה, רמי קליינשטיין.. ויש עוד כמה וכמה, כמובן שגם באנגלית.. :)

אוקיי עונה../images/Emo99.gif

מממ קצת משינה היהודים שייגעצ מופע הארנבות של דוקטור קספר אביב גפן עברי לידר מטרופולין(ברור חח איך כולם שכחו לכתוב? XD) אינפקציה עידן רייכל שלמה ארצי betzefer( וברור שמלא מאנגלית..בטח שכחתי משהו מהישראלי:\

מילי17

New member
היהודים|ראש|

היהודים בעיקר, משינה, אביב גפן, דנה ברגר, אפרת גוש

ממש קבוצת תמיכה../images/Emo6.gif

אני שני ... בת 16 המוזיקה שלי ....{הרשימה ארוכה ... אז רק חלקיק}: אביב גפן דניאל סלומון היהודים אביתר בנאי מאיר בנאי דנה ברגר איגיוקסמן מטרופולין יוני בלוך היהודים נמרוד שיקלר החברים של נטאשה שייגעצ שוטי הנבואה מוש בן-ארי אוונסנס בוטן מתוק בקרקס אמממ וכו' וכו' יומטוב אנשים

היי../images/Emo3.gif

אני הדר בת 14
אביב גפן עברי לידר ירמי קפלן היהודים כנסיית השכל אינפקציה שייגעצ מוניקה סקס איפה הילד סינרגיה ד"ר קספר דניאל סלומון נימרוד שיקלר אתם באמת רוצים שאני אמשיך?

pishkashit

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני לירון ואני בת 18 ואני שומעת את-
מטרופולין
גלעד שגב
עברי לידר
אפרת גוש
יוני בלוך
נמרוד שיקלר
דניאל סלומון
שרון הולצמן
אוהד חיטמן
בית הבובות ו...זהו נראה לי

אוקע, אני.

קייט, בת 14. שומעת:
אוונסנס.
נירוונה.
טריסטניה.
פינק פלויד.
מטרופולין
קורן. מחבבת:
בלק אייד פיס.
דיסני. אפילו קצת יותר ממחבבת.
אבריל לאבין. אוקיי, ככה ככה.
הים. ובטוח שכחתי משו...

xdye1

New member
אלוהה

ואוו יש המון: עברי לידר קולדפליי מטרופולין מולוקו (Moloko) אביתר בנאי אסף אמדורסקי דנה ברגר (המחורמנת יש לומר
) מובי פייתלס The Music מדונה אלאניס מוריסט דיידו והרשימה מממשיכה.. אני עמית[=

למעלה