סקר

matanbi

New member
סקר

מה הדגם הכי קשה שעשיתם?,אני עשיתי די הרבה .אבל לפי דעתי לבנתיים זה החרק הרקולס מהספר השני של לאנג וגם מהספר הראשון של החרקים של לאנג חרק הסטאג.למרות שיש עוד כמה דגמים שעשיתי שהם דומים ברמת הקושי.

Black forest cuckoo clock

לא בדיוק הדגם הכי קשה שעשיתי אבל בהחלט הדגם הכי נוראי מבחינת הכל.

eyal reuv

New member
Satoshi Kamiya's Ancient Dragon

זה דגם של שש עד שבע שעות של קיפול מייגע,רצוי מדף גדול מאוד(לדעתי 60*60 לפחות) גם העקרב של רוברט לאנג ספר החרקים השני-הדגם לא ארוך מדי ,אך יש המון סימונים,כך שקשה לעקוב... יש הרבה דגמים קשים בספר החרקים של לאנג,בספר של קאמייה,בספר של ניקולס טרי ובכמה מהטנטידנים.אבל ככל שהדגם יותר קשה ומלא בפרטים,כך אני יותר נלהב לקפל אותו.

giladznaor

New member
הדגם הכי קשה שקיפלתי

הוא ללא ספק הSpring Into Action של ג'ף ביינון. ישנם הרבה מאוד קיפולים קשים שמסתובבים שם, והקושי הוא בד"כ כשנתקלים ברצף קיפולים חדש. אחרי שלומדים להכיר את ההרצפים האלה, רוב הדגמים הקשים הופכים פשוט לדגמים ארוכים. רובם אפילו מייגעים. אבל אני לא חושב שהם נשארים קשים. כמובן, שישנם קיפולים שקשים לביצוע, כמו העיניים של הFluffy של מארק קירשנבאום, אבל הדגמים האלה - שגם אחרי שאתה מכיר איך צריך לקפל, עדיין קשה לבצע - הם נדירים. בגלל זה רשמתי את הSpring Into Action כדגם הקשה ביותר - למרות שקיפלתי אותו בערך חצי תריסר פעמים, הסגירה, בשבילי, היא עדיין קשה לביצוע. בנוסף, יש דגמים שלא כ"כ קשה לקפל אותם, אבל קשה מאוד לקפל אותם טוב. הדוגמה המובהקת ביותר, לדעתי, הם הפרצופים של אריק ג'וזל, שהרעיון הבסיסי הוא מאוד פשוט, אבל קשה מאוד, למעט למספר לא רב של אנשים, לקפל את הדגם בצורה טובה באמת.

למעלה