סקר

05054

New member
סקר

מה יותר נצפה בקרב הילדים והנוער ראש גדול הוא השיר שלנו? איזה שחקן הוא השחקן {האחד והיחיד} איזה עונה רוצים שתחזור לעוד עונה השיר שלנו או ראש גדול הילדה זאת ששאלה את שאלה הכי מטומטמת האם היא מפגרת או שהיא מטומטמט סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

עונה....

מה יותר נצפה השיר שלנו או ראש גדול- ניראה לי השיר שלנו לא?! איזה שחקן הוא השחקן (האחד והיחיד)-אדם הירש כפרעליו... איזה עונה אתם רוצים שתחזור לעוד עונה- שניהםםם...

Pinky a

New member
שלי../images/Emo9.gifוישלך שם יפה בחתימה../images/Emo99.gif

יותר נצפה: השיר שלנו..אבל זה מתחיל להיות משעמם.. השחקן: רועי ויינברג
.. ממ לעונה נוספת ראש גדול..

ANGEL213

New member
עונה../images/Emo6.gif

מה יותר נצפה בקרב הילדים והנוער ראש גדול הוא השיר שלנו? השיר שלנו איזה שחקן הוא השחקן {האחד והיחיד} ראש גדול : רועי ויינברג השיר שלנו :רן דנקר איזה עונה רוצים שתחזור לעוד עונה השיר שלנו או ראש גדול: ראש גדול

gili567

New member
עונה....

יותר נצפה: לדעתי השיר שלנו (אפילו שאני לא רואה את זה) השחקן שלי: אין לי אחד יש לי כמה---->>>ספיר אלמה אדם רועי תם ויהונתן=אימפרייה!!! סדרה שאני רוצה שתיהיה לה עוד עונה: ראש גדול ברור (אבל אני לא רואה השיר שלנו אז אין לי מה להגיד חוץ מראש גדול אבל גם אם הייתי רואה הייתי אומרת ראש גדול)!!!!!!!

blackangel12

New member
...

מה יותר נצפה בקרב הילדים והנוער ראש גדול הוא השיר שלנו? השיר שלנו איזה שחקן הוא השחקן {האחד והיחיד}: רועי ויינברג ^ . ^ איזה עונה רוצים שתחזור לעוד עונה השיר שלנו או ראש גדול? ראש גדול

dolse

New member
עונה

מה נצפה יותר - השיר שלנו ! סדרה מהממת הסדרה הכי טובה שראיתי !!! אבל ראש גדול גם טובה .. חוצ'מה הם שונות ... זאתי מדברת על אהבות ונערים וזאתי על מבוגרים והחיים שאחרי גיל ההתבגרות ...!! איזה שחקן - נינטף,מאיה דגן,אפרת,אליענה ורן דנקר ומור וספיר מראש גדול - מושלמים !! אין עליהם !! איזה סידרה הייתי רוצה שתחזור לעוד עונה - שתיהם ! ושתיהם חוזרות ... ראש גדול לעונה שנייה והשיר שלנו בקרוב לעונה ה-3 !!! שיחזרו כבר !!! ואני מקווה מאוד עם הקאסט המלא !

למעלה