סקר...

וינסנטי

New member
סקר...

מי הפלויד האהוב עליכן? גילמור המדהים והמדויק? ווטרס הממורמר? רייט העדין והרגיש? או שמא מייסון השתקן? ואולי בכלל סיד בארט הפסיכדלי? אני אביע את דעתי מאוחר יותר.

Adidason326655

New member
דייויד

הוא הכי דומיננטי בלהקה לדעתי. זאת אומרת, ווטרס הכי דומיננטי. אבל אני לא אוהב אותו. כי הוא איכשהו גרם לפירוק הלהקה.

Elinor BC

New member
ווטרס, באמת שעם כל השטויות שהוא

עשה, המירמור, ההשתלטות המיותרת על הלהקה והפירוק שלה.. אבל עדין, למשנה מה, הוא מלך! ואני מעריכה אותו מאוד. באמת, יוצר שאין הרבה כמוהו.

Elinor BC

New member
אממ וודאי שסיד, לא התייחסתי משמעותי

אליו, כיוון שהוא היה בתחילת דרכם, הפסיכדליה הנהדרת שלו שכל כך אהבתי. הוא יצר פנטסטי. נורא אהבתי. אבל כל שנות פ"פ של הל-אחר מכן היו בלעדיו.

וטטרס גאון

לגבי הדברים שאמר וחשב עליהם...אבל בתור מלחין הוא נורא בנאלי לעומת זאת גילמור הוא גאון מוזיקלי מה שחיפה הלחן הפשוט של ווטרס ומייסון אחד המתופפים המיוחדים וטובים שאי פעם יצא לי לשמוע אני מניח ששילוב הארבעה הביא אותם לאן שהם הגיעו ובנפרד לאיודע כמה רחוק הם היו מגיעים למרות שמייסון וגילמור יכלו לעשות קריירה שלמה רק על איך שהם מנגנים בכל מקרה למרות שכל אחד גאון בתחום שלו הגאונות של ווטרס מדהימה אותי...החומה שינתה את חיי ברמות ועכשיו שקניתי את THE FINAL CUT אני רק רואה שהבנאדם ממשיך להתקדם עם הראש שלו תמיד תהיה לי פינה חמה בלב לווטרס

שלום חן

New member
one 4 all & all 4 one

לדעתי אם ננתח כל אחד בנפרד הם לא היו "גדולים" במה שהם עשו וזה הערה על כל אחד בנפרד, אבל, השילוב של ארבעתם ביחד כשכל אחד מכפה על החיסרון של השני יצר את הגדולה של הפלוייד. אני חושב שאם ווטרס היה פורש מוקדם מדי כנראה שהפלוייד לא היו מגיעים למה שהם הגיעו, אבל, הוכח שגם אחרי פרישתו של ווטרס גילמור החזיק טוב את הלהקה. זאת כמובן דעתי ואם אני טועה בכיף אשמע דעות נוספות. יום טוב

buffa

New member
בארט. דפנטלי בארט.

וגם גילמור. כל השאר פשוט שם.

shay or eli

New member
ווטרס

שמאלן, ממורמר, פסימי, ציני - וכותב בהתאם. בשבילי הוא מודל ליוצר טוב. וכמו שאמרו: כשגילמור ורייט חיפו על הלחנים המוגבלים-מלודית-כמעה שלו, התמונה הייתה מושלמת. בניגוד להרבה מעריצי פ"פ, החומה ופיינאל קאט הם שניים מהפייבוריטים שלי.

נימרודל

New member
שאלה לא פיירית! :(

אני לא יכולה לענות על זה... אני אוהבת מדהימים. אני אוהבת ממורמרים. אני אוהבת עדינים. אני אוהבת שתקנים. וכמובן שאני אוהבת פסיכדליים.... :p

LastBreath

New member
ווטרס וגילמור.

מבחינת ה...כשרון, אני לא יכולה להחליט מי מבין השניים. לכל אחד יש ה"thing" שלו. ווטרס יוצר ענק בכתיבה ובמסרים שהוא יודע להעביר דרך השירים ואם יורשה לי להוסיף - בקולו המדהים. לדעתי לפחות. גילמור? מדהים בכל צורה שהיא. החל מהנגינה שאיתה הוא פשוט 'מדבר' בשירים, דרך השירה המעולה שלו (במיוחד בדארק סייד, הוא בהחלט השתפר שם מאלבומים קודמים בהם הוא שר), ועד ליופי החיצוני, כמה שטחי שיישמע. אני מאוהבת, וכבר ציינתי זאת באחת ההודעות.
למה הוא לא יכול להישאר צעיר לנצח? למה?

Liorking

New member
אין לי מושג...

זה גילמור או רייט. נראה לי שאני נוטה קצת לכיוון רייט.

וינסנטי

New member
דעתי.

אני מאוד מאוד מאוד אוהב את הסגנון של גילמור, מדויק, יפה, ולא ממורמר וכל העסק של ווטרס. עם זאת, גילמור היה גם מלחין מצוין, בניגוד לווטרס. ווטרס היה אדם מריר וציני, וכמה אפשר לכתוב בצורה כ"כ מגעילה וצינית? אני מאוד אוהב את ווטרס של תחילת שנות ה-70, שהוא כתב את "שיין און", "איף" ו"וויש יו וור היר". אלה השירים הטובים שלו. לניק מייסון אין כמעט קרדיט על כלום, מדובר בעוד אחד שתופף וישב ועזר לעבד שירים ולחבר קטעים. הוא לא הלחין, לא כתב, וכנראה היה יותר מעוניין במכוניות שלו. ריק רייט... סוגיה הבנאדם הזה. מצד אחד- כישרון מוזיקלי מדהים, יכולת מצוינת על הקלידים, אבל מצד שני- בנאדם רגיש ופחדן שאוהב לברוח מהמציאות. אם הוא היה מנצל את כל מה שהיה לו לתת [מילים, שירה...בשניהם הוא לא תרם יותר מידי לפ"פ].

למעלה