סקר

i love greenday

New member
סקר

כמה אלבומים של גרין דיי צרבתם? 1.כלום 2. 1 3. 2 4. 3 5. 4 6. מעל 5 7. את כל הדיסקים של גרין דיי שלי

בעצם 2.3

FOOT IN MOUTH& AMERICAN IDIOT למרות שחבר שלי הביא לי את אמריקן אידיוט ואחר כך קניתי אותו והפוט אין... הייתי בטוח שאין דיסקים של הופעות שלהם בארץ... מסתבר שכן

sapirush1

New member
לא בדיוק צרבתי..

פשוט הורדתי והם במחשב
2 אלבומים והתחלתי להבין למה אמרתם שהאלבומים הישנים שלהם הם יותר טובים ואני רוצה להוריד עוד כמה ישנים ואולי אני קונה בקרוב את דוקי וא"א

BlueBeIl

New member
לדעתי

לא כדאי לך לקנות את אמריקן אידיוט כי הוא אלבום שנמאס ממש מהר... אני קניתי אותו ואני לא שומעת אותו כבר איזה חצי שנה. דוקי לעומת זאת מאוד כדאי לך לקנות:) זו השקעה חכמה. חח במיוחד שזה עולה 40 שקל ברוב המקומות.... נמרוד הוא גם אלבום כיפי

sapirush1

New member
ממ..

אני דווקא חורשת עליו מלא במחשב ובגלל שהוא עולה כזה זול חשבתי לקנות (-דוקי) אני היום הולכת לחפש דיסק של דה יוזד ואם אני לא ימצא אני אולי יגיד לאמא שלי לקנות לי את דוקי (ומגיע לי אחרי שהיא קונה לאח שלי דיסק של רוני ב50 שקל!) ובקשר לנמרוד אז ממנו אני חושבת ששמעתי את שני השירים הישנים והם היו ממש יפים.. קצת שונים מא"א

זה מה שמוזר בו

שאחרי כמה זמן, את קונה עוד אלבום שלהם ופשוט אתה מפסיק לשמוע כי חרשת חזק עליו ובמילא הוא ברדיו/אמטיוי כל כמה דקות

למעלה