סקר.........!!!!

סקר.........!!!!

שלום לכולם!! אני אמנם חדשה בפורום הזה, אבל כמעט תמיד קוראת אותו, אז החלטתי לצרף משהו משלי. זה בעיקר לבנים: הייתם מעיפים להתחתן עם בתולה, או לא מעדיפים ויותר נכון להגיד, רוצים להתחתן עם בתולה? בנות, אתן יכולות להוסיף את הדעה שלכן חופשי, למרות שאני בטוחה שתעשו זאת גם בלי האישור שלי
אוהבת דארמה...

MetalBoy

New member
תגובה:

אם אני ארצה להתחתן עם משהי עדיף שתהיה לא בתולה ומנוסה קצת.. כי אני בטוח לא אהיה מנוסה אז עדיף שהיא לפחות תדע מה בערך לעשות מטאל

נריה_ה

New member
אההההה.....

גם הלא-בתולות היו פעם בתולות, והן למדו מה לעשות. זה בא באופן טבעי!!!

in_bal

New member
אמרו את זה מקודם,ובהקשר אחר,אבל...

...בחיי, הוצאת לי את המילים מהפה!!! זה די מלחיץ אותי כל הקטע הזה, לא ברור לי איך זה יכול לבוא באופן טבעי כמו שכתבו כאן,למרות שבת´כלס אני יודעת שלכולם זה ככה... למרות שתחשוב על זה...אם גם אתה וגם היא תהיו לא מנוסים, זה שלא תדע מה לעשות לא יביך אותך!!!וכמובן,גם אותה לא!!! טוב,נו,זו דרך אופטימית להסתכל על הדברים,לא?

MetalBoy

New member
לא הבנת אותי.. זה לא משנה לי!

אבל עדיף שלא תהיה בתולה .. מטאל

נריה אתה ממש...

מה הקשר שומרת על עצמה? אז מי שכבר לא בתולה היא זונה? חולת איידס? ומה עם גברים? הם גם לא שומרים על עצמם? אני חושבת שזו שאלה טיפשית! אם תרצו להתחתן עם מישהי כמובן שתצטרכו לקבל אותה איך שהיא! וחוץ מזה מה לא תשכבו לפני??? כאילו הלו אתם עומדים להתחתן ועדיין לא שכבתם?

נריה_ה

New member
ממש מה???

אמרתי כבר קודם, היחס שלי שוויוני לגברים ולנשים. אני אעריך יותר אחת ששמרה על עצמה עד החתונה, ואעדיף לראות את שארית חיי עם אישה כזו. נו זה הרי ברור מהתשובה שלי - הסקס צריך להיות אחרי הנישואין! ולא לפני. אם עומדים להתחתן זה לא אומר שצריך לשכב...

Ergil

New member
תגובה:

אני לא אחליט האם להתחתן אם מישהי או לא לפי הניסיון המיני שלה.

נריה_ה

New member
גם אני!

אני אחליט בגלל סוג הבן-אדם, בין השאר... והנסיון המיני (אם יש) מושפע מהסוג של הבן-אדם. אבל זאת העדפה בלבד.

ללללללללאאאאאאא

קודם כל נדבר על זה שאני לא אתחתן עם מישהי לפני שנקיים יחסי מין. . . לפני שמתחתנים צריך לבדוק הכל ולהתנסות בהכל !!!!!!!!!!! DJ made in israel

זה לא משנה .. ממש לא... ../images/Emo29.gif

הכל תלוי באופי של מי שנמצאים איתה... יש גברים שמפריע להם שמישהו אחר נגע בחברה או באישה שלהם לפניהם... אם האהבה אמיתית... זה לא צריך להפריע...

gabrielr

New member
קשה לי להאמין...

שאני אתחתן עם מישהי עד כדי כך מהר, ואני לא אעשה איתה סקס קודם. בכל זאת, בשביל להתחתן צריך להכיר הרבה זמן, ומן הסתם כבר מגיעים לשלבים מתקדמים של אינטימיות באותו זמן.

למעלה