סקר? אנחנו צריכים סקר. שרשרו לפה הצעות לסקר.
ה הסערה שאחריי השקט New member 29/12/05 #2 מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? במידה ואתם כבר גדולים... מה אתם רוצים להיות שתהיו יותר גדולים... במידה ואתם כבר יותר גדולים... מתי אתם מתחילים דיאטה רצחנית?
מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? במידה ואתם כבר גדולים... מה אתם רוצים להיות שתהיו יותר גדולים... במידה ואתם כבר יותר גדולים... מתי אתם מתחילים דיאטה רצחנית?
A avinoam edry New member 31/12/05 #21 משהו בפיזיקה תיאורטית או לחילופין מהנדס אווירונטיקה בנוסף לכך שההפוך לדיקטטור עולמי
P PrayingFuckingMantis New member 30/12/05 #16 אישה זה בלב לא בגוף../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif
P Pure M New member 31/12/05 #19 אני תמיד משתעשע במחשבה מה היה קורה אם הוא\היא היו דתיים. כאילו, ירון כהן, נסו לדמיין את דנה אינטרנשיונל עם כל הטררם מברכת ברכת כהנים. XD
אני תמיד משתעשע במחשבה מה היה קורה אם הוא\היא היו דתיים. כאילו, ירון כהן, נסו לדמיין את דנה אינטרנשיונל עם כל הטררם מברכת ברכת כהנים. XD
P PrayingFuckingMantis New member 31/12/05 #20 אילו רק אם זה היה אפשר להשתעשע.. ..הכי מוצלח ששמעתי הייתה בדיחה על זה שהיא דחפה לחבר שלה אצבע לתחת מכוחו של ההרגל.
אילו רק אם זה היה אפשר להשתעשע.. ..הכי מוצלח ששמעתי הייתה בדיחה על זה שהיא דחפה לחבר שלה אצבע לתחת מכוחו של ההרגל.
מ מה ה מצב New member 1/1/06 #26 הוא/היא דווקא היה/הייתה הוא היה בבני עקיבא חדרה ואפילו למד בכפר הרא"ה... דרך אגב, אם הוא היה דתי הוא כנראה לא היה הופך להיא.
הוא/היא דווקא היה/הייתה הוא היה בבני עקיבא חדרה ואפילו למד בכפר הרא"ה... דרך אגב, אם הוא היה דתי הוא כנראה לא היה הופך להיא.
S Science Fiction New member 29/12/05 #7 מי עשה את זה? ../images/Emo119.gif אתן עשיתן את זה? מי עשה את זה? [ולא, אני לעולם לא אפסיק.]
R Rockamora New member 29/12/05 #9 יש לי יש לי יש לי.. המספר 42, מה הוא אומר? 1. <תקלה, הפקודה "42" אינה קיימת> 2. <משמעות החיים היקום וכל השאר. הפקודה "כל השאר" אינה קיימת> 3. 42? קו שמגיע לעזריאלי? 4. 42? מסר[?]
יש לי יש לי יש לי.. המספר 42, מה הוא אומר? 1. <תקלה, הפקודה "42" אינה קיימת> 2. <משמעות החיים היקום וכל השאר. הפקודה "כל השאר" אינה קיימת> 3. 42? קו שמגיע לעזריאלי? 4. 42? מסר[?]