סקר!

westlife rulez

New member
סקר!

מי יותר חתיך,חמוד וכ´ו...........? א) טום קרוז ("משימה בילתי אפשרית 2") וכ´ו............ ב)בראד פיט ג)היט לדג´ר ("10 דברים שאני הכי שונאת בך") (ולאלה שלא מכירות: כן, יש סרט כזה שם מוזר אבל עדיין, יש סרט כזה!) ד)ליאונרדו דיקפריו ("טיטניק") (שדרך אגב זה הסרט ששיין ראה יותר מ-7 פעמים!!!) (ליאונרדו שיחק גם ב- "החוף" דרך אגב!!!!!) ה)ומי שראתה וזוכרת איך קוראים לשחקן הראשי ה-"ספיד"" השם שלו עומד לי על קצה הלשון ואני פשוט לא זוכרת איך קוראים לו לעזאזל!!!!!! (לא נורא.....) ו)בריאן מקפדן ז)שיין סטיבן פילאן ח)ניקולאס ג´יימס אדם ביירן ט)קיאן איגן י)ואחרון חביב: מארק פילי אני יודעת שזה הרבה עבודה אבל. מי שרוצה אתגר......... שתענה! מי שלא.......... שתתעלם! תדרגו אותם לפי החתיך ביותר עד לפחות חתיך!!!!!!! (שהוא יהיה בסוף!!!)

ShiriFilan

New member
אה סורי אני אמורה לדרג... חיחי

1. ק י א ן א י ג ן 2. שיין פילאן 3. ניקולס ברנרד בלה בלה...(אני לא הולכת לכתוב את כל המגילה!) 4. מארק פילי 5. בראד פיט 6. טום קרוז 7. ליאונרדו דיקפריו 8. בריאן מקפדן 9. היט לדג´ר 10. השחקן מספיד (ראיתי את הסרט אבל זה היה מזמן ואין לי מושג על איזה שחקן את מדבר אז שמתי אותו אחרון)

Nickys babe!!

New member
ניקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה השאלה בכלללללללללללללללללל!?!?!?!?!?!?! הוא גם חתיך..... וגם יפה לא מהעולם הזה..... יש מצב בכלל לחשוב משהו אחרררררר?!

Nicky My Love

New member
תשובה..

הכי חתיך לפי הסדר... א. ניקולאס ברנארד ג´יימס אדם ביירן!!! (ניקי שלי) ב. שיין ג. בריאן ד.קיאן ה.מארק ו.בראד פיט ז.טום קרוז ח.ליאונרדו ט. היט לדג´ר

~WiCkEd_WiTcH~

New member
אני לא ממש בקטע של דירוגים... ../images/Emo11.gif

.... אבל אם כבר אז מילא ...
1. אגו 2. אנט 3. פראן 4. רובי 5. דאן 6. ליאו (רק בטיטאניק) 7. טום 8. דיויד 9. ג´ון 10. אגו ...

westlife rulez

New member
תודה תודה תודה תודה !!!!!!!!!!!!!!!

נכון שהוא פשוט מהמם??????????? ודרך אגב לכול ה"חכמות" שכתבו לי: "ברור ש.......... הוא הכי חתיך!!!!!!!!!!!!! כאילו דההה!!!!!!!!!!!!!!" אז....... חכמות שלי..... אני מצטערת לאכזב אבל ידעתי שתשימו את ווסטלייף ראשונים בדירוג אבל....... לא דירגתן מבכלל סתם רשמתן לי מי הכי חתיך וחוץ מזה???? כלום!!!!!!!!!!!!!!! היו רק שתיים מהילדות שהיו חכמות מספיק לקרוא עד סוף ההודעה ולהבין שמה שמתבקש כאן הוא............... דירוג! טוב נו לא נורא! אבל פעם הבאה תדעו שלרשום: 1. 2. 3. 4. 5. לא לוקח כול כך הרבה זמן!!!!!!! המבין-יבין! ביי.. אפרת!

shane wife

New member
הדירוג שלי הוא:

1.שיין הכוסון,החתיך,המוכשר,המדהים 2.ניקי (כמובן בלי הקרחת!) 3.בראיין 4.קיאן 5.מארק 6.טום קרוז!!!!!!(חתיך!!!) 7.קיאנו ריבס!!!!! 8.בראד פיט! 9.הית´ לאדג´ר (כתבתי את השם משפחה נכון???) 10.לאונרדו דה קפריו (מעורר בי בחילה!) בטיטניק הוא עוד היה בסדר אבל עכשיו הוא ניראה זוועה!!!!!|

ShiriFilan

New member
עד עכשיו לא הבנתי...

איך אפשר להגיד "בלי קרחת"?? אם כבר אז עם שיער!

Nickys babe!!

New member
אפרתתתתתתתתת!!

מצטערת שלא דירגתי..... פשוט באמת ניקי ביירן בליגה אחרת מעל כולם!! אז..... סורי!! שלך נעה

למעלה