אני לא רוצה להחזיר לתוכנית אף אחת מאלה שנופו. אני בטוח שאתן את קולי למישהי כדי שיהיה לה גלגל הצלה, אבל זאת לא תהיה אחת מאלה שנופו כבר. זה גם די הגיוני - נכון שהשיקולים לניפוי לא תמיד הכי רלוונטיים, אבל יותר טובות נשארות לסוף. עד עכשיו - הייתי מנפה בדיוק את אותן הבחורות שניפו השופטים (אני באותה דעה עם השופטים? משהו דפוק אצלי), אולי בסדר קצת שונה אבל זה לא עקרוני.
אפחת מאלה שעפו לא צריכה לחזור..!! בטח הרבה חושבים ששרון אבל תכלס יש לה רק פרצוף יפה... היא נראת אותו הדבר בתמונות בלי שום הבעה והיא לא יודעת ללכת.. היא לא דוגמנית
אמנם היא בין האינטלגנטיות שם, לא שזו חוכמה להיות הכי אינטלגנטית שם, אבל חוץ מזה היא משעממת, לא יודעת להצטלם או ללכת, לא מעניינת במיוחד, סתם פרצוף יפה וזהו. לא הפסד גדול.
ניראל היא נוראית!! לא רק שעם הפנים שלה היא לא יכולה לדגמן, אפילו לא מסלול.. היא גם לא בן אדם!!! אני בכלל לא מבינה איך אפשר לאהוב אותה, היא בטוחה שכולן שונאות אותה בגלל שהיא ערבייה.. אבל הן שונאות אותה כי היא רעה אליהן.. מימי לעומתה הרבה יותר נחמדה! והפליפסטיק- מוצדק מאוד! בשפתיים נמצאים רוב החידקים.. זה מגעיל להשתמש עם אותה האצבע! מקווה שבסיבוב הבא כולן יעיפו אותה~!