סקר שיר אהוב עליכם (לא כולל רפסודיה בוהמית) לרשום בכותרת של ההודעה את שם השיר בלבד .
S SUSNAV 2 New member 2/4/06 #1 סקר שיר אהוב עליכם (לא כולל רפסודיה בוהמית) לרשום בכותרת של ההודעה את שם השיר בלבד .
K ketas New member 2/4/06 #7 Lazing On a Sunday Afternoon../images/Emo6.gif למה לא כולל רפסודיה בוהמית? לא שזה השיר האהוב עלי...אבל תאמת אני לא מכירה יותר מידי מעריצים של קווין שזה השיר האהוב עליהם.
Lazing On a Sunday Afternoon../images/Emo6.gif למה לא כולל רפסודיה בוהמית? לא שזה השיר האהוב עלי...אבל תאמת אני לא מכירה יותר מידי מעריצים של קווין שזה השיר האהוב עליהם.
D dark warrior New member 3/4/06 #24 הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
K ketas New member 2/4/06 #14 השיר הזה קצת מפחיד אותי../images/Emo10.gif../images/Emo205.gif בעיקר לפני השינה .
O Oukami Kun New member 2/4/06 #15 תנסי את Don't lose your head בשלוש לפנות בוקר, אחרי ששמעת טראנסים גרועים במשך ארבע וחצי שעות.
O Oukami Kun New member 2/4/06 #20 ../images/Emo6.gif אני לא ממליץ, אבל אם את רוצה לפחד משיר, תעשי את זה. או תשמעי את רבולושן נאמבר ניין באמצע הלילה. (או שינסו להעיר אותך עם זה [בדיחה פרטית שרק ליטל תבין, אל תנסו ])
../images/Emo6.gif אני לא ממליץ, אבל אם את רוצה לפחד משיר, תעשי את זה. או תשמעי את רבולושן נאמבר ניין באמצע הלילה. (או שינסו להעיר אותך עם זה [בדיחה פרטית שרק ליטל תבין, אל תנסו ])
ה האריסונית New member 4/4/06 #25 למה באמצע הלילה דווקא? גם ב10 בבוקר זה ישמע לא משהו לפני כמה שבועות שידרו ב88FM באיזה 2 לפנות בוקר את האלבום הלבן ואני עמדתי להירדם,ופתאום הרבולושן נאמבר ניין הזה העיר אותי
למה באמצע הלילה דווקא? גם ב10 בבוקר זה ישמע לא משהו לפני כמה שבועות שידרו ב88FM באיזה 2 לפנות בוקר את האלבום הלבן ואני עמדתי להירדם,ופתאום הרבולושן נאמבר ניין הזה העיר אותי