סקר:

y a n i v 17

New member
סקר:

למי מחבריי כלא 6 אתם הכי מתחברים מבחינת ליריקאלית? מיהו לדעתכם הראפר הכי טוב משלושתם? אם היו אומרים שצריך לוותר על אחד מחבריי ההרכב על מי הייתם מוותרים?(ובלי "על אף אחדדד!!#!#"...חייבים אחד:)) מתיי התחלתם לשמוע את הכלא? מהו השיר הראשון שלהם ששמעתם? חושבים שהצל "עשה" את איתמר(זה יכול להיות גם רק הביא לו את הפריצה ההתחלתית) או שהוא הגיע לאן שהגיע אך ורק בזכות עצמו? יאללה לענות:)

kerenusha

New member
---תשובות

1. איתמר 2. איתמר 3. עמית סיקס 4. שנה שעברה 5. "דיבור חדש" 6. ממש לא, אני אהבתי אותו עוד לפני שידעתי שהוא אח של הצל (כן שמעתי את זה קצת בדילאי
) הוא מוכשר ולדעתי הכל בזכות עצמו:]

תשובות

1. אמיר 2. אמיר 3. איתמר 4. לפני שנה וחצי- שנתיים 5. פצצת זמן 6. לא חושבת שהצל עשה את איתמר...הוא הגיע לאן שהגיע בזכות עצמו!

ItsNotMe1

New member
התשובות שלי..:

למי מחבריי כלא 6 אתם הכי מתחברים מבחינת ליריקאלית? יש משהו בכל אחד משלושתם, אבל הכי פחות מעמית מיהו לדעתכם הראפר הכי טוב משלושתם? איתמר אם היו אומרים שצריך לוותר על אחד מחבריי ההרכב על מי הייתם מוותרים? עמית.. מתיי התחלתם לשמוע את הכלא? כשיצא "פצצת זמן". מהו השיר הראשון שלהם ששמעתם? כנ"ל ^. חושבים שהצל "עשה" את איתמר? מה פתאום, הם אחים
ועכשיו ברצינות,להיות אח של "הצל" אף פעם לא מזיק אבל איתמר מוכשר ללא ספק ואם הוא לא היה, זה לא היה משנה שהוא אח של הצל כי הוא לא היה מתקדם לשום מקום...

S h A y K i

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

למי מחבריי כלא 6 אתם הכי מתחברים מבחינת ליריקאלית? אמיר מיהו לדעתכם הראפר הכי טוב משלושתם? איתמר
אם היו אומרים שצריך לוותר על אחד מחבריי ההרכב על מי הייתם מוותרים?(ובלי "על אף אחדדד!!#!#"...חייבים אחד:)) די אוף אני לא אוהבת את השאלה הזאת..
וזה באמת אף אחד...
מתיי התחלתם לשמוע את הכלא? אמממ...ממש קצת אחרי שהם הוציאו את הדיסק הראשון שלהם
מהו השיר הראשון שלהם ששמעתם? 'מעבר אל האופק'
חושבים שהצל "עשה" את איתמר(זה יכול להיות גם רק הביא לו את הפריצה ההתחלתית) או שהוא הגיע לאן שהגיע אך ורק בזכות עצמו? הגיע לאן שהגיע רק בזכות עצמו, עובדה שכ"כ הרבה מעריצים הכי מעדיפים אותו..

kombinaizer

New member
סתכל מחוץ לחלון ותבין...

למי מחבריי כלא 6 אתם הכי מתחברים - עמית נדמה לי מיהו לדעתי הראפר הכי טוב אמממ.... מבחינת להיות ראפר זה אמיר, אבל אני מעדיף את עמית בגלל כל הסטייל וכו' על מי הייתם מוותרים? שאלה בעייתית בכל מקרה אם מוותרים על אחד אז מוותרים כבר על כולם כי מה שיפה בכלא שכל אחד הוא עולם ומלואו והחיבור שלהם יוצא מצויין. מתי התחלתם לשמוע את כלא? פעם ראשונה שראיתי אותם זה היה הקליפ בבמה המרכזית גם השיר הראשון היה פצצת זמן לא חושב ככה בכלל, איתמר הגיע בזכות עצמו אבל אני נוטה להאמין שהמעריצים יותר תופסים ממנו כי הוא אח של הצל. אבל מבחינה מוזיקלית הוא עשה את זה סולו.

ItsNotMe1

New member
גם אני שמעתי אותם לראשונה בבמה

המרכזית אבל שמעתי עליהם לפני בגלל ה"איתמראחשלהצל"...

מורן 1986

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

למי מחבריי כלא 6 אתם הכי מתחברים מבחינת ליריקאלית? לעמית
מיהו לדעתכם הראפר הכי טוב משלושתם?
אין מישהו
מסויים
הם פשוט
משלימים
אחד את השני
אם היו אומרים שצריך לוותר על אחד מחבריי ההרכב על מי הייתם מוותרים?(ובלי "על אף אחדדד!!#!#"...חייבים אחד:)) אף אחד
מתיי התחלתם לשמוע את הכלא?
אוווו
מזמןןןןןן
מהו השיר הראשון שלהם ששמעתם?
פצצת זמן
חושבים שהצל "עשה" את איתמר(זה יכול להיות גם רק הביא לו את הפריצה ההתחלתית) או שהוא הגיע לאן שהגיע אך ורק בזכות עצמו? יאללה לענות:)
אמממ
ברור שיש משהו
בזה
שהצל
אח של איתמר
אבל
למה שאחים
לא יעזרו אחד לשני

glass vegas

New member
אוקיי שלי...

אני הכי מתחבר לבייבי ולעמית שבאלבום החדש עלה בכמה רמות בליריקה שלו.. הראפר הכי טוב הוא בייבי לדעתי... אני הייתי מוותר על איתמר. התחלתי לשמוע כלא 6 בגיל 14..כיתה ח'..היום אני בן 17.. השיר הראשון...וואלה לא זוכר אבל הראשון שיצא... ואני לא ממש חושב שהצל עשה את איתמר...יכול להיות שהוא נתן לו דחיפה כל שהיא אבל עשה אותו לא.. תודה ויום טוב פרץ aka glass vegas!

למעלה