סקר............... איזה שיר אתם הכי אוהבים של זוהר ארגוב המלך????.
ק קובי פרץ אימפריה New member 20/1/02 #3 אדם שחקן!!!!!!!!! אדם נולד שחקן אמרו את זה מזמן הוא משחק מעמיד פנים והעולם במה כאן לכולם ואנו אנו אנו שחקנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אדם שחקן!!!!!!!!! אדם נולד שחקן אמרו את זה מזמן הוא משחק מעמיד פנים והעולם במה כאן לכולם ואנו אנו אנו שחקנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M miko p New member 20/1/02 #4 שכחתי להוסיף....... שקט שלוה ים של חולות וערים שבעופק נושקים לשמיים שירת גמלים פוסעת לאט וחמור מנמנם זז אל הצד. בדואי זקן יורד מההר מביט הוא למלעה מחפש עננים הולך הוא לבאר מתבונן סביב סביב אומר לאצמו זה ברכת אלהוים...............
שכחתי להוסיף....... שקט שלוה ים של חולות וערים שבעופק נושקים לשמיים שירת גמלים פוסעת לאט וחמור מנמנם זז אל הצד. בדואי זקן יורד מההר מביט הוא למלעה מחפש עננים הולך הוא לבאר מתבונן סביב סביב אומר לאצמו זה ברכת אלהוים...............
מ משה המנהל New member 20/1/02 #5 אני אוהב את כל השירים שלו אבל ../images/Emo79.gif נראה לי שהשיר שאני הכי אוהב זה מפרץ שלמה. " או מפרץ שלמה מפרץ נושק חופים... "
אני אוהב את כל השירים שלו אבל ../images/Emo79.gif נראה לי שהשיר שאני הכי אוהב זה מפרץ שלמה. " או מפרץ שלמה מפרץ נושק חופים... "
ד דודו21 New member 20/1/02 #6 משה היקר... הגיע הזמן שתישאר בפורום בכך המבקרים יתמידו להגיע ולכתוב ברצף ולא כפי שזה עכשיו איזי איזי יאללה לא לזוז
משה היקר... הגיע הזמן שתישאר בפורום בכך המבקרים יתמידו להגיע ולכתוב ברצף ולא כפי שזה עכשיו איזי איזי יאללה לא לזוז
מ משה המנהל New member 20/1/02 #7 מה זאת אומרת להשאר בפורום. ../images/Emo35.gif במשך היום אני לומד. אל תשכח אחי. ומשתתפים יכולים לכתוב בלי שום קשר אלי.
מה זאת אומרת להשאר בפורום. ../images/Emo35.gif במשך היום אני לומד. אל תשכח אחי. ומשתתפים יכולים לכתוב בלי שום קשר אלי.
מ משה המנהל New member 21/1/02 #9 "עוד יום יבוא ונשתה יחדיו לחיים.."../images/Emo48.gif בעיר ציון היפה ירושלים וכשהיום יבואה אתם תעופו גבוה... החפלות של זוהר אלה היו חפלות אמיתיות. "בעבר היו זמנים..." נוסטלגיה הא?
"עוד יום יבוא ונשתה יחדיו לחיים.."../images/Emo48.gif בעיר ציון היפה ירושלים וכשהיום יבואה אתם תעופו גבוה... החפלות של זוהר אלה היו חפלות אמיתיות. "בעבר היו זמנים..." נוסטלגיה הא?