סקר.

ne ro

New member
סקר.

ערכו סקר בכמה מדינות במערב אירופה בו שאלו " מה דעתכם על מדינת ישראל?" התשובה הייתה: א. צריך לחסל אותה ולהעביר את כל הישראלים, נוצרים ויהודים למערב, הם ממילא רוצים ללכת למקומות מערביים. מה שדי נכון. לפי דעתי זה באמת נכון. מדינת ישראל מתיימרת להיות קולוניה אירוצנטרית במזרח התיכון ואני לא מדבר רק על הנכבה. היא מתיימרת להיות מדינה מערבית במזרח התיכון. המזרח התיכון לא מתאים למדינות כאלה. לכן צריך לחסלה ולהקים במקומה את פלשתין.

ne ro

New member
כך גם אמר נשיא אירן

לפי דעתי, הפיתרון היחידי למצב במזרח התיכון הוא שלום בין ישראל לפשתין. אך מה לעשות שבמערב רואים את ישראל כקולוניה אירוצנטרית ואת הציונות אידאולוגיה קולוניאליסטית ( ע"ע הנכבה). כמובן שעבור האיסלם הפונדמנטליסטי הברית של ישראל עם ארה"ב מאיימת על האיזור. הפתרון היחידי למדינת ישראל הוא שלום עם שכנותיה, כמו עם לבנון. זה לפי דעתי פתרון שווה למצב במזרח התיכון.

ne ro

New member
לכן צריך להוריד את ישראל מכל ארגון

מערבי ולסרב בתוקף להכניסה לנאט"ו. הפתרון עבור ישראל היא ברית מזרח תיכונית עם שכנותיה וגם עם מדינות כמו לבנון וטורקיה. יש גם לבטלה מתחרות האירוויזיון. ישראל לא שייכת בשום אופן לאירופה.

ne ro

New member
וכמובן

אם מדבר במושגים קצת לא PC , ה"פיגור" התרבותי של העולם הערבי לא התחיל היום. והוא נובע מהמערב. מצרפת ששטלה במדינות המגרב וטבחה שם. ומישראל שמתיימרת להיות ישות אירוצנטרית וקולוניאליסטית.

Lilac Wine

New member
ואתה כל כך לא מציאותי

הכי טוב שאלו שרוצים במה שכתבת,שיעזבו את הארץ. "מתיימרת להיות"=LOL

אתה סגור על עצמך?

נראה שלא... במערב אירופה יגידו מה שהם רוצים, אנחנו לא קולוניה של אף אחד, אנחנו מדינה יצאת דופן הן באופיה והן בניסיבות שהובילו להקמתה, אנחנו בעלי אוריינטציה אירופאית מערבית, מבחינת השתייכות תרבותית, אני לא רוצה שום ברית תרבותית עם מדינת הים התיכון, אני אפילו לא סובל מוזיקה ים תיכונית... "המזרת התיכון לא מתאים..." - אז שהמזרח התיכון יתמודד וישלים עם המצב, אנחנו כאן! אנחנו עצם בגרון, עצם נהנתנית, מתירנית ומערבית בלב האדמות המוסלמיות-ערביות, ה"אומה המערבית" שלא מעניין אותה לא אללה ולא מוחמד ולא כל הערכים שהוא מתיימר לייצג, כל זה על אפם וחמתם!

ne ro

New member
אבל אף אחד לא מסתכל על זה כך

רק אולי הימין הקיצוני בצפון אמריקה. נו באמת.

למעלה