סקר

dode127

New member
סקר

רציתי לשאול אותכם שאלה שמאוד מאוד מעניינת אותי לפי דעתכם עמיר בניון יכול למלות את קסריה כלומר לפצוץ אותה באנשים????????????? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

lir2004

New member
לדעתי...

זאת שאלה טובה... עמיר בניון הוא ללא ספק זמר ענק, עם איכויות קוליות ענקיות... והרבה אוהבים אותו... את קיסריה הוא יוכל למלא באנשים... אבל יש בקיסריה משהו שאין בבימות אחרות... וצריך להיות זמר עם נוכחות בימתית מדהימה, ולדעת לתת הופעה טובה... קחו למשל את שלמה ארצי... יש לבן אדם אנרגיות משגעות, והוא מופיע ומשלהב את כולם, ובאמת מצדיק את היותו זמר ויוצר מצויין ואהוב... ועמיר... איך אני אסביר את זה?!... הוא יותר זמר של הופעות אינטימיות ומרגשות... אז בואו נגיד שלא הייתי ממליץ לו ללכת לעשות הופעה בקיסריה... אבל אין ספק שהוא זמר ענק, ואני מאוד אוהב אותו...

moranush86

New member
דעתי

אין ספק שעמיר בניון הוא זמר מצוין קניתי גם את הדיסק שלו מלפני משהט כמו חודשיים ואני לא מפסיקה לחרוש עליו הוא זמר מעולה עם שירים טובים ומתוחכמים משהו... מבחינת גודל המקום ברור שהוא יוכל למלות אפילו כמה פעמים אבל קיסריה זה לא רק מקום להופיע בו. אם זמר מגיע למעמד של הופעה בקיסריה זה אומר הרבה יותר מסתם הופעה... זה קיסריה זה מעמד של כבוד זה לא הבמה זה המעמד. למרות שגם מהבחינה הזאת הוא עובר מבחינתי

למעלה