סקר!

ששששששששששששששש

שה שה שבט און נה נה נה נה נה נה נה נה נה שי שי שגעון נה נה נה נה נה נה נה נה נה

anat113

New member
נ - ח - ש - ו - ן - ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

noa_n

New member
שבט שיקמה המעצמה הירוקה!

קה קה קה קה קה קה קה קה קה קה קה קה קה מעצמה ירוקה אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף אוף מעצה בטירוף אי אי אי אי אי אי אי אי אי אי אי אי אי להיות ירוק הכי כדאי וה וה וה וה וה וה וה וה וה וה וה וה וה להיות ירוק הכי שווה

אתגר עולה!,אתגר הוא מ-עו-לה-!

איי סאד....אה ברררר איטס קולד אין היר איט מאסט בי סאם "אייל" אין דה אטמוספיר!!!!!!!!!!!! ניראה רע,נישמע טוב! אבישג!

0% angel

New member
ערבה -הנהגת ירושלים!

ש-ו-ל-ט- שבט ערבה שולט שבט ערבה שולט ש-ו-ל-ט-! חיזקו ואימצו! -דניאל-

loli pop

New member
ערבה הכי טובים בהנהגה (ירושלים)

שבט מצומצם אבל הכי שווה! עם השכבגים הכי מגניבים (חלקם) עם חניכים בסדר... וחמשושיות הכי הכי שוות!!!!
(ושני חמשושים...) ערבה עולה ערבה עולה ערבה היא מעולה!!! כן כן... היו נכונים... <ניצן>

0% angel

New member
אהם אהם!

יש לנו 3 בנים נא לדייק~!~ וברור שחמשושיות הכי שוות!!! חזק ואמץ -דניאל-

loli pop

New member
טעות בידיך!../images/Emo2.gif

אור לא נחשב לממש בן...חיחיחי אני מקווה שהוא לא יקרא את זה אף פעם... <ניצן>

yarinet

New member
חזרתי כבקשתך!!!!(דניאל)../images/Emo49.gif

מה המצב!!! שלום לכולם....אני לא חדש פה...אני גם לא בצופים אבל מתעניין.. יש איזו אחת הפסידה לי בכדורגל שולחן קוראים לה דניאל...היא כוסית חבל על הזמן(חחחח) והיא חייבת לי סרט...אבל מה שחשוב שניצחתי!!!! לכל מי שלא מזהה.. זה אני ירין (מיועד לניצן)..בייי

0% angel

New member
אהם אהם!

ירין אם אתה לא רוצה שאני אביא לך כפה.... אני זאתי שניצחתי אותך!!!! בכדורגל שולחן!!!! ואתה ירין הבן... הפסדתי לי..דניאל הבת 4 משחקים ברצף! אז תסתום תפה!!! ואתה חייב לי סרט קולה ופיצה..!!! חיזקו ואימצו -דניאל-

yarinet

New member
חחחחחחחחח

בדקתי אם את עדיין בפורום.....חחחחחח מה המצב....איך הייתה היום הפעולה(שבת) עשיתן משהו מעניין?

למעלה