סקר...

פאני14

New member
סקר...

מהו השיר של גרין דיי האהוב עלייכם
בטח כבר היה כזה סקר בעבר בפורום, פשוט אני חדשה פה, (בת 14, מעריצה את גרין דיי כבר איזה חצי שנה בערך) ואם לאף אחד לא אכפת אז סתם רציתי לשאול ולראות מה של אחרים, אה ודרך אגב, שלי זה basket case ו- boulevard of broken dreams.

galush29

New member
אמממ שלי::

boulevard of broken dreams time of your life warning when i come around נההה זהו אני חושבת=P אבל כעיקרון כל השירים שלהם יפים

shaharr53

New member
אני אוהב את...

jesus of surbebia warning when i come around basket case extraodinery girl

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|החלטה די קשה.

בשבילי לפחות. כששואלים אותי אני לא מהססת ואומרת תמיד When I Come Around, שזה השיר שלפי דעתי הוא הכי יפה והכי מדבר אלי, אבל יש להם יצירות נהדרות לא פחות ולא יותר מ-WICA, כמו באסקט קייס- למרות שנדוש לומר שזה הכי טוב- הוא באמת שיר טוב, ואני לא שוכחת לרגע את Hitchin' A Ride, שהייתי חורשת עליו תקופה מסוימת בלי הפסקה והוא לא נמאס עליי אף פעם. קניתי לא מזמן (לקראת סוף אוגוסט, היום הולדת שלי..) את סמות' וקרפלאנק, ויש שם שירים מעולים- 2000 Light Years Away, 80, 16, אז אני ממש לא יודעת מה לומר לך. בכל פעם עולה שיר אחר שאפשר לומר שהוא הכי יפה, אז בד"כ זה די קשה...

פאני14

New member
כה, אני מבינה אותך..

זה באמת קשה לבחור! יש להם כל כך הרבה שירים מצויינים, עד שבחרתי את שתי השירים האלה כבר התחיל לצאת לי עשן מהאוזניים...

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif נראה לי..

באסקט קייס..כמה שחפרתי על השיר..לא נמאס לי ממנו D:

GD ROCKS

New member
לא יכולה לבחור בין 3:

86, Welcome To Paradise, When i Come Around נע. נראה לי שוולקאם אני הכי אוהבת.

lybmann

New member
המממ קשה

כול הדיסק של דוקי כמעט כול הדיסק שאחריו וכול אמריקן אדיוט וכמובן טיים אוף מי לייף

למעלה