סקר

PingPong18

New member
אממממ...../images/Emo124.gif

היתי בפורום סלולארי של וואלה... הוא היה על הפנים ולא ענו שם על כלום.. אז חיפשתי פורום אחר ונזכרתי שפעם אמרו לי שבתפוז יש פורומים מצויינים
אז הגעתי לנסות - ונשארתי...
יי

ההתחלה

אני לצערי גיליתי את הפורומים הישראלים מאוחר מאוד! אני כל הזמן הייתי בפורומים מקצועיים מבריטניה, ונהנתי שם. עד שיום אחד ערכתי חיפוש במנוע חיפוש, וראיתי פורום סלולרי בוואלה ובעות כמה מקומות. מהר נכנסתי לשם והתחלתי להכנס לעסק. לאחר מכן, הפורום דעך אט אט, וגיליתי עוד פורום סלולרי, את תפוז. ומהיום אני בתפוז, רוטר, ופורומים אנגליים. אני חייב לציין שתפוז זה הפורום הישראלי בנושא סלולרי הכי טוב שיש!

ashomer

New member
שכחתי את עצמי...

אני גיליתי בכלל את קיום הפורומים נורא מאוחר. הפעם הראשונה שהשתמשתי בה בפורום זה כשחיפשתי איזו דרך להפעיל את כרטיס המסך שלי בWIN2k אבל זה לא קשור. כשקיבלתי את הSK נזכרתי שיש איזה משהו כזה שנקרא פורומים ונכנסתי לוואלה לחפש צילצולים - כמו שכבר אמרו הפורום בוואלה מחוסר מנהל (יש כזה בתיאוריה אבל לא בפועל) ואז ראיתי פרסומת לתפוז - בפורום של וואלה והנה אני כאן. הפורום הסלולארי בתפוז הוא הכי דינמי. והפורומים בתפוז בכלל הם הכי נוחים (לא מתחלף עמוד כשקוראים הודעה)

מי באמת החוצפן

שהעיז לפרסם פורום מתחרה (תפוז) בוואלה? דור זה הייתה אתה?
רי

idan3k

New member
לפחות באחת הפעמים זה היית אתה!

ככה אני גיליתי את הפורום הזה, שאז היה פחות טוב מזה בוואלה כי פה כלום לא היה זז, אח"כ השתמשתי בשינהם במקביל ואז עזבתי את ההוא בכלל כי שם כבר כלום לא זז... רק מודעות... אז ת´כלס עברתי לפה בזכותך אורי... דור, צ´פר אותו איכשהו...

ווואלה!!!

גם אני פרסמתי! חיחיחיחי שכחתי לגמרי!!! מגיע לי פה איזה
הפורום, לא דור?
רי

Cellwiz

New member
מה זה ? חיים שכאלה ?

אולי נתרכז בתכנים מקצועים, חוות דעת אישיות(אובייקטיביות בבקשה!) על נושאי הפורום ושאר נושאים בהם מתימר הפורום לעסוק בו. אל תהפכו את האמצעי למטרה...

eranavni

New member
במיקרה

אני נכנסתי לאתר של תפוז למעלה ראיתי פורומים ריציתי ליראות מה זה אז נכנסתי בכלל רציתי לכת לפורום של מכבי חיפה נתתי שם תגובה אחת והלכתי לאחר שראיתי את רשימת הפורומים ראיתי בינהם את הפורום הסלולרי ורציתי ליחאות מה זה כי סך הכול גם אני אוב פלאפונים

castroman

New member
../images/Emo41.gif אז ככה....../images/Emo41.gif

הייתי רגיל להיכנס לפורום סלולרי בוואלה.... ואז יום אחד מישהו אמר שיש פורום נחמד עם אחלה ממשק בתפוז אז נכנסתי... *|בי*|ל

PingPong18

New member
כולם היו בוואלה בהתחלה...

ח"ח לוואלה על זה שבזכותה הכרנו את תפוז...
יי

MaD-d0g

New member
אני......

אני למעשה חדש בכל הקטע של הפורומים, אין לי עדיין שנה... אבל לא באתי ישר לפורום הזה, אלא לפורום של ויזואל בייסיק, שהתחלתי לנהל אותו לפני פחות מחצי שנה.. אניווי, ראיתי את הרשימה הענקייית של הפורומים בתפוז, ושמתי לב שיש פורום סלולרי ! * אהם אהם * זה לא פורום סלולרי, זה פורום מריבות * אהם אהם *

Nokia Fan

New member
עוד שדרוג!

נחליף מספרים ואז נריב על סלולרי דרך סלולרי! ככה גם נריב וגם נשלם הרבה כסף!!! (עדיין מחפש חתימה) ירון

Nokia Fan

New member
פשוט מאוד...

חיפשתי פורום טוב על פוקימון (דרך אגב, עדיין לא מצאתי אחד כזה בעברית) והגעתי בחיפושי לתפוז. אחרי כמה ימים התחלתי לעיין בשאר הפורומים והגעתי לכאן.

למעלה