סקר

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
סקר

מה לדעתכם היה הקטע המרגש ביותר בהישרדות? 1) הישרדות 1: ג´נה לא מקבלת את הקלטת מהמשפחה 2) הישרדות 1: שון נפגש עם אבא 3) הישרדות 2: קולבי נפגש עם אמא 4) הישרדות 2: אחרי 14 שעות של עמידה על בול עץ, קית מבקש מטינה לוותר על החסינות והיא מוותרת 5) הישרדות 2: קית מציע נישואין לארוסתו ונענה בחיוב 6) הישרדות 2: קית, טינה וקולבי נפרדים מהערבה וזורקים את האלילים שלהם למים 7) הישרדות 3: המועצה השבטית של גירוש לינדסי 8) משהו אחר?

יש 2...

בהשרדות 2 שטינה ויתרה לקית על החסינות... זה היה ממש יפה מצידה, אבל גם טיפשי... והמועצה השבטית של גירוש לינדסי, אני ממש לא אוהבת אותה, אבל הקטע שהיא לא הצביעה עבור ברנדון בגלל שהוא חבר, גרם לי להעריך אותה קצת יותר... נטע

לא טפשי בכלל.

היא ידעה שהיא לא בסכנה לעוף באותו יום, ושזה יקנה לה את נאמנותו של קית´, וזה אכן קרה וזה בהחלט עזר לה לנצח, לדעתי.

אני אלך עם 8) אחר

מה שהכי ריגש אותי זה הפעם ההיא בהישרדות 2 שנתנו להם להתחבר לאינטרנט וכל הגברים בכו. אני התחלתי גם לבכות, בחיי.

Optimus_Prime

New member
אחר

כשהראו את הקולות של כולם חוץ מהקול של גרג @_@ אישית אני התרגשתי.. אבל בשביל הדמויות, הקטע עם ג´נה.

Ivan Pedroso

New member
הצעת הנישואין של קית??????

הצעת הנישואין של קית זה היה הקטע הכי אומלל בהישרדות!!!!! מה אנשים לא יעשו בשביל לזכות באהדת הצופים...אתם רוצים להגיד לי שבאמת האמנתם בהצעה הזאת?! זה הכל זבל!!!!!

Outlast

New member
אני מסכימה...

זאת אומרת- אי אפשר לדעת, אבל לי זה נראה כל כך מזויף...

Boran

New member
אמיתי גם אמיתי

בארה"ב, שלא כמו בארץ, שודר פרק מיוחד "בחזרה מהערבה" שבו מראים מה קרה לכל אחד מ-16 המשתתפים בהישרדות 2 אחרי שהם חזרו הביתה. וכן- הצעת הנישואין של קית הייתה אמיתית.

Optimus_Prime

New member
אפשר

קית´ היה נשוי 8 חודשים לפני שהצילומים לסדרה התחילו ככה לפחות היה כתוב בעיתונים אח"כ. הוא לא הכחיש אבל גם לא אישר. לסיכום
וזהו.

shirakl

New member
צודק

וגם נראה לי שקראתי במקום כלשהו שזו אכן היתה הצעה מזוייפת, ושהאמיתית היתה הרבה זמן לפני כן, והיא אמרה לו כן הרבה זמן לפני שהעונה של השרדות בכלל התחילה...

supermaya

New member
הא.................../images/Emo4.gif

טוב אז....לדעתי......5: קית מציע נישואין לארוסתו.... זה היה חמוד....!

בתכנית ההיא שהראו מה קרה להם כשהם

חזרו, קית´ הודה שהם די דיברו על זה לפני זה, אז זה לא היתה הצעת נישואין ספונטנית לגמרי, אבל גם לא לחלוטין מזויפת. דרך אגב, היתה תכנית נחמדה. חבל שלא הראו אותה בארץ.

למעלה