סקר

עליזה 63

New member
סקר

דברים שאתם הכי רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. 2. 3. 5. 5 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. 2. 3. 4. 5. 5 שירים שהכי מרגשים אתכם: 1. 2. 3. 4. 5. 5. מאכלים שאתם הכי אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שהייתם רוצים לומר לאלוהים, נניח והייתם פוגשים אותו: 1. 2. 3. 4. 5. 5 סרטים שאהבת: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שאתה אוכל הכי הרבה מהם: 1. 2. 3. 4. 5.

סיוולה

New member
אני אוהבת סקרים מאוד.....לכן,

הייתי רוצה להספיק: 1. ללמוד ציור 2. לכתוב ספר לילדים או למבוגרים 3. להיות ליצנית רפואית, או ליצנית בבתים של ילדים שאין להם כסף לשכור ליצנים 4. לצבור מספיק כסף, כדי שאדע שלבנות שלי לא יהיה מחסור לעולמי עולמים 5. לנסות למנוע תאונות דרכים. אם הייתי זוכה ב- 10,000,000 : 1. קונה בית חדש, לי ולבנות (את של הבנות משכירה עד לגיל שהן יוכלו להשתמש בבית) 2. קונה אוטו חדש 3. עוזרת לאנשים נזקקים באמת, במיוחד לניצולי שואה אומללים 4. מקימה קרן לצורך עזרה לתלמידים/סטודנטים - כמלגות, שיאפשרו ללמוד בלי לחצים כלכלים 5. חוסכת לדורי דורות של משפחתי הבאים אחריי. מה הייתי עושה עם שטר של 100 ש"ח: 1. קונה לבנות שלי משחקים 2. הולכת עם הבנות לקניון לבורגר או משהו כזה 3. קונה דיסקים של עופרה חזה 4. קונה DVD של סרטים מצחיקים 5. מנסה לברר למי אבד שירים שהכי מרגשים אותי: 1. עופרה חזה - שיר אהבה לחייל 2. עופרה חזה - תפילה 3. זהבה בן - כי אין בעולם אהבה כמו של אמא 4. שרית חדד - שמע ישראל 5. שולה חן - אמא הו אמא חבקני חזק 6. ושיר הילדות הנפלא - שתמיד מרגש - בקול גיל ובכל מצב - אמא יקרה לי....שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך. אוהב אותך. מאכלים שאוהבת: 1. אבטיח 2. גלידות 3. ביסלי 4. שוקולד 5. ענבים דברים שאגיד לחברה הכי קרובה אליי כשיש רעידת אדמה: 1. נפגש בגלגול הבא 2. אוהבת אותך ואת כולם 3. מישהי מאיתנו שתשרוד - תדאג לילדים 4. טוב שהיינו בעולם הזה, היינו חווינו, אהבנו ואהבו אותנו, עכשיו אנו נאלצות להפרד. נשיקות. חיבוקים. 5. אין לי כספת. הצוואה נמצאת בארנק שלי . דברים שהייתי רוצה לומר לאלוהים, כשנפגש: 1. תעניק לי יותר סבלנות ואורך רוח 2. תעניק לי יותר יכולת להבין ולסלוח לאנשים, במיוחד כאלה שדרכם היא דרך הרע. למחול ולסלוח 3. תעשה שלום ביננו לבין הערבים 4. שנהיה בריאים ושמחים 5. תודה על כל מה שלי נתת סרטים שאהבתי: 1. קזבלן 2. כל הסרטים של "המפקח קלוזו" 3. כל הסרטים של ג'רי לואיס 4. השוטר אזולאי דברים שאני אוכלת הכי הרבה מהם לרוב מכילים שוקולד שוקולד ושוקלד, אבל בגלל בעיות אלרגיה אני נאלצת להתנזר מהשוקולד. אז מה אני הכי הרבה אוהבת ואוכלת: לחם. בשורות טובות חיים יפים ושמחה בלב ורד

../images/Emo24.gifוהיות ואני לא חסידת הסקרים הענה בכייףף

דברים שאתם הכי רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לגדל בנחת את ילדיי ולזכות לראות את הנכדים ולעזור בגידולם. 2. לעזור לבן הבכור שלי בקשייו ולראות אותו מצליח. 3. לקבל עבודה במקצועי ולהצליח בגדול ובכלל 4. לנסוע לכייף בחו"ל לבד ו/או עם פרטנר.... 5. ללכת לעשות שטויות שלא עשיתי עדיין,,,, אם הייתי זוכה ב ----- 1. קונה בית לי ולילדיי(ודואגת שיישאר שלהם ). 2. קונה אוטו חדש.(מוציאה רשיון קודם)חחחח 3. תורמת לילדים בסיכון ו/או ילדים חולי סרטן 4. עוזרת בפיתוח תרופה לילדי ADHD 5. מתנדבת בבתי חולים... מה הייתי עושה עם שטר של 100 ---- 1. קונה שניצל תירס לבן שלי הבכור שמאד אוהב 2. קונה חטיפים 3. קונה פלאפל 4. קונה שלט לבית שלי החדש(שעדיין לא קניתי) 5. תוהה בליבי למי הוא היה שייך,,,, דברים שהייתי רוצה לומר לאלוהים באם....--- 1. תודה על מה שנתת,ותודה על מה שיש. 2. תודה על מה שאין,,,, 3. תן לי כוח וסובלנות לגדל את ילדיי בנחתתת 4. תודה שהפכת אותי למי שהנני /שעזרת לי לאורך כל הדרך 5. תודה שאתה רואה אותי בשעת מצוקתי.... דברים שהייתי רוצה לומר לחברה טובה ברעידת אדמה ---- 1. תודה שהיית בשבילי עד היום 2. לא ייתכן שאלוהים לא התחשב בי ?? 3. אם יקרה לי משהו,,תדאגי לילדיי 4. חושבת על משפחתי וילדיי באותם רגעים,,,, שירים שמרגשים אותי ---------- 1. אלוהים נתן אותך במתנה ---- 2. אימא יקרה שלי ---- 3. שיר של זהבה בן,,שכחתי..ורד כתבה אותו,,חחח יש מלא פשוט לא זוכרת כרגע... מאכלים שהנני אוהבת --- 1. ציפס 2. ציפס +שניצל 3. אבטיחחחח 4. שוורמה(לפעמים) 5. גרעינים לעיתים,,,, זהו בעצם בקצת,,,, שמחתי,,, אילנה.

הרגת אותי עכשיו

דברים שאתם הכי רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לאהוב שוב 2. ללדת שוב 3. להקים שוב משפחה 5. להגשים חלומות 5 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מסדרת את כל המשפחה שלי 2. תורמת לאקי"ם 3. קונה את חוות החלומות שלי 4.מקימה קרן למשפחות חד הוריות שלא נתמכות מהמדינה 5.סוחרת בבורסה 5 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מכניסה לארנק 2. מבזבזת בהזדמנות הראשונה 3.הולכת למלא לוטו 4. 5. 5 שירים שהכי מרגשים אתכם: 1. שירים עצובים של יום הזיכרון 2.שיר בביצוע של שרית חדד של " יום טוב " שכחתי את השם 3. 4. 5. 5. מאכלים שאתם הכי אוהבים: 1. פיצה האט 2. פריקסה 3. 4. 5. 5 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אני צריכה למיון חטפתי התקף חרדה 2. 3. 4. 5. 5 דברים שהייתם רוצים לומר לאלוהים, נניח והייתם פוגשים אותו: 1. שישמור על המשפחה שלי מכל משמר 2. שיעשה שלום במזרח התיכון 3. שאם הוא חייב שיהרוג רק את האנשים הרעים ולא ילדים קטנים ותינוקות 4. שיחסל את זרע עמלק 5.ושיבלבל את הרבנים 5 סרטים שאהבת: 1. טיטניק 2.הרפתקה בפוסידון 3. מבצע סבתא 4. 2 אצבעות מיצדון 5. להרוג את ביל 5 דברים שאתה אוכל הכי הרבה מהם: 1. קוסקוס { פעם בשבוע } 2. אין לי ארוחות מסודרות 3. 4. 5.

אמא66

New member
אז ככה:

אני תמיד חיה בתחושה שאני אספיק בסוף הכל, אז דילגתי על השאלה הראשונה... דברים שהייתי עושה ב- 10,000,000,000 ש"ח: מכניסה את כל הכסף לבנק, ומחליטה כל חודש מחדש מה לעשות עם הריבית. הייתי תורמת לעמותות לאיכות סביבה ולשינוי חברתי, מסדרת כלכלית את המשפחה והחברים ומטיילת בעולם. והכי חשוב - מכניסה את הבת שלי כשותפה לחשבון הבנק. עם שטר של 100 ש"ח הייתי משלמת את החוב שלי לביטוח לאומי (שיודע רק לקחת ולא לתת)... עם כזה אוברדרפט, לא הייתי חוגגת עליו... ולסיום - סרט שעשה לי את זה - בילי אליוט. על ילד, שהולך נגד כל הסיכויים, על משהו שהוא באמת רוצה, ומצליח. (סיפור אמיתי). יש ים של שירים מדהימים, אז אני אפילו לא אתחיל...

עליזה 63

New member
5 דברים

שהיתי רוצה להספיק. 1 להצליח בעבודה שלי. 2 לחתן את בני 3 להתאהב שוב פעם. 4 לקנות בית 5לטייל סביב העולם. אם היתי זוכה היתי משלמת את כל החובות,קונה בית,עוזרת למשפחתי,נוסעת לטייל,וקונה לבני בית. במאה ש"ח הולכת לסרט עם בני. או קונה בגד ים בשוק בצלאל. יושבת בבית קפה. או תורמת או קונה חולצה יפה או מכנס. שירים מרגשים כל פעם שקצת עצוב לי שומעת את זהבה בן אלוהים קצת מזל. יש שיר של זהבה בן אם זאב רוח שיר הסליחה כל פעם שאני שומעת אותו נזכרת באבי ז"ל. שוברת לבבות קטנה אני שבור. מלון קליפורניה שיר ישן. שיר של הדלתות תדליקי בי אש ביבי. מאכלים ספגטי,שוקולד,על האש,חומוס,וגלידה אמיריקאית ומסטיק פה ביפו. אני לא צריכה רעידת אדמה בשביל להגיד לחברה אני כבר אומרת. אבל מה שכן מי שתשרוד שתשתמור על הילדים . עם אלוהים אני כל יום וכל היום מדברת. סרטים להרוג את בילי 1,2 עגבניות ירוקות מטוגנות אקספרס של חצות מעבר לחצות השפיע עלי עמוקות בקטע של הסקס חגיגה בסנוקר ומשפחת צנעני. אני אוכלת חומוס הרבה ושניצל תירס ומה שצינתי מקודם.

גם אני גם אני ../images/Emo22.gif

5 דברים שאתם הכי רוצים להספיק בחיים שלכם: 1.לעשות פונדקאות בפעם השנייה 2.לקנות דירה 3.להוציא רישיון על אופנוע 4.ליסוע לחול לשנה לטיול קרוואנים 5.להביא אח לבנות שלי 5 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.קונה בית פרטי עם מפלסים – ובריכה 2.קונה השקעה נדלנית 3.פותחת מקום ענק לחתולים וכלבים נטושים 4.קונה ג'יפ 4X4 5.חוסכת (בתקווה שנשאר משהו) 5 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1.אמלא דלק ברכב שלי 2.מחלקת את זה בין הבנות שלי 3. נכנסת לחנות של צרכי משרד ומבזבזת את ה100 שח על עטים 4. אמלא לוטו 5. אכניס לארנק - ואהפוך את השטר הזה לשטר מזל 5 שירים שהכי מרגשים אתכם: . 1.שולה חן – אמא 2. תמי - תמיד איתך 3. ריטה - שיר אהובת הספן 4. Nelly Furtado - Sai It Right 5. REM Losing My Religion 5. מאכלים שאתם הכי אוהבים: 1. מרק פטריות 2. מקרוני & צ'יז 3. אורז לבן עם סלט ירקות חמוץ 4. פיתה עם שוקולד 5. גמבה עם גבינה ומלח 5 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: . 1. תשמרי לי מקום למעלה אם תגיעי לפני 2. אם תשרדי – אני רוצה שאת תגדלי את הבנות שלי ולא אבא שלהן! 3. תחזיקי לי את היד 4. אל תשאירי אותי לבד 5. בואי !!!!!!!! 5 דברים שהייתם רוצים לומר לאלוהים, נניח והייתם פוגשים אותו: 1. תן לי סימן בכל פעם שאני מדברת איתך 2. תקרוץ לי מידי פעם מלמעלה 3. תודה על זה שנולדתי בבית הנכון 4. מה הייתי בגלגול הקודם 5. מה החטא הכי גדול שלי? 5 סרטים שאהבת: 1. חופשיות על הבאר 2. נמו 3. היפה והחיה 4. שלגיה 5."עד כאן" 5 דברים שאתה אוכל הכי הרבה מהם: 1. לחם 2.גבינה לבנה 3.במבה צהובה של אסם (מי שלא הבין בשקית הצהובה) 4. גרנולה 5.עגבניות שרי
אוהבת סקרים

גם אני..

1 הייתי רוצה להספיק לראות עוד נכדים. 2. הייתי רוצה להיות נוחכת האירועים השמחים שלהם. 3. הייתי רוצה לעמוד תחת חופתו של בני 4. הייתי רוצה לראות את הצלחתה שת בתי הקטנה. 5. הייתי רוצה להזדקן באושר עם בן זוגי הנוכחי. מה הייתי עושה בכסף: 1. דבר ראשון נותנת מעשר.. 2..קונה לי בית קטן עם גינה. 3.פותחת לחתן שלי עסק קטן. 4. קונה לי רכב נוח (אבל לא יקר ) 5.מכניסה את שאר הכסף לבנק חיה מהריבית ועוזרת לנזקקים. אפשר 6? הייתי משפצת את המקום שבו אני מתנדבת (הקן המשפחתי, מקום שעוזה למשפחות במצוקה). מה הייתי עושה עם 100 ש"ח: 1. 10 שקלים לקופת צדקה. 2. מבזבזת אותם על עצמי בכייף. שירים מרגשים: 1. אלוהים נתן לך במתנה 2. את השיר רוח יש של עופר לוי אבל המקורי בהודית. 3. תפתח חלון של ריטה 4. שמע ישראל של שרית חדד 5. אם יש גן עדן של אייל גולן. ועוד שני שירים במרוקאית שאיני יודת לבטא את שמם. אני הכי אוהבת לאכול: 1. קוסקוס 2. ציפס 3. חטיפים 4. ביצים 5. כבד עוף אם תהיה רעידת אדמה אגיד לחברתי דבר אחד: תבטחי בי אם אני איתך לא יקרה לנו כלום. הייתי אומרת לאלוהים: 1. הייתי רוצה לדעת ממך את הייעוד שלי בחיים 2. תודה על הפרנסה 3. תודה על הילדים והנכדים. 4. תודה על כול השאר (על כול מה שאתה נותן לי) 5..בריאות לי ולילדיי דרך אגב בכול יום שישי כשאני מדליקה נרות זה מה שאני אומרת לו. סרטים שאהבתי: 1 קשרים (סרט הודי מומלץ) 2. בתול בן ארבעים חבל"ז 3. טיטניק 4.סרטי דרמה שמבוססים על מקרים אמיתיים שלא זוכרת כרגע את שמם. ה הכי אני אוכלת מה שאני אוהבת רשום למעלה..

למעלה