סקרPOLLסקרPOLLסקרPOLLסקרPOLL

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
סקרPOLLסקרPOLLסקרPOLLסקרPOLL

הועלה סקר חדש!! אבל למי איכפת??? הנה תוצאות הסקר הראשון (איזה קטגורית דמויות הכי אהבתם): הרביעייה (קני אריק סטאן קייל) 16 48% המורים ועוד (מנהלת, ראש העיר, מר מממממקי, מר גאריסון, שף, גברת צ`וקסאונסטיק, האחות, החתיכה ממין מסוכן, גברת קרבטרי) 0 0% המשפחות (המקורמיקים, המארשיים+נד, הברופלובסקים, הקרטמנים) 0 0% ילדים (קרג, טוויק, טייייימיייי, באטרס, ג`ימי, דאמיין, טרנס, פיפ, בבה, וונדי, סטארבין מארבין) 6 18% הדמויות המחופפות (מיסטר האט, טאוולי, מיסטר האנקי, שטן, סדאם חוסיין, ג`אקובים, ג`יזוס, מרקלרים) 2 6% טרנס&פיליפ (טרנס, פיליפ) 5 15% דמויות חסרות שם (כל מיני דמויות חסרות שם) או ארגונים (FBI,CIA,ATF,KKK) 2 6% חיות (פיל, חזרזירה, פרות, תרנגולי הודו מעוצבנים, אריות, תרנגולות חייזרים) 2 6% מבוגרים למיניהם (ג`רי איש הקרח הפרהיסטורי, הכומר, מפסטו+קווין, האפי, צ`יף מים זורמים, דנוור ברונקוס ועוד) 0 0% סה"כ קולות : 33 Nobody likes the Denver Bronkos ?!!?!?!! NO WAAAAAAAAY

אוווווף!!!! אני לא יודעת מה לבחור ב

בסקר!!!! אוףףף!!! כל המשפטים שלו יפייייים! אני חושבת אולי על .... אוף! אני אבחר אח"כ תראו את זה בינתיים ------> קני כוכב הפורנו!!!!! לולי.

pokegirl

New member
את חייבת לסלוח לי

אבל הבחור נראה הרבה יותר טוב בדו מימד

Optimus_Prime

New member
אההה

זה כמו בסקרים של סיינפלד בררר קשה קשה אבל תמיד שוכחים ת´טובים ביותר!! איפה Kyle, your mother is a fuckin bitch איפה Dont call me fat ass you fuckin jew!! והכי חשוב Sweeeeeeeeeeeeeet

IC4

New member
זהו שאני שוקל לעשות בעתיד עוד אחד

זה לא הולך להיות הסקר היחיד של קרטמן, אל דאגה
OMG THEY KILLED KRAMER! U BASTARDS! --מחווה לפורום נאמן

למעלה