סרביה היא הבחירה של מועדון חובבי האירוויזיון

סרביה היא הבחירה של מועדון חובבי האירוויזיון

שלושה שבועות לפני התחרות הגדולה בפינלנד בחרו עשרות מחובבי התחרות באגף הישראלי של מועדון החובבים האירופי הרשמי את השיר המועדף עליהם במהלך הפגישה השנתית הגדולה של המועדון.

faridi

New member
"הלנו אתה אם לצרינו?"

זה שאלה ששאל יהושע בן נון את מלאך ה' שהיה מוסווה. בקיצור, רובי, עם מי תהיה באירוויזיון, עם ישראל או עם אחת ממדינות יוגוסלביה לשעבר?

אין עלייך ידידי, כמובן שעם המסר של טיפקס באוז

ינוערו קצת המערב אירופאים הצבועים ממקום מרבצם הנוח והמבושם. אתמול בגמר היורוליג בכדורסל כמובן שהייתי עם זליקו אובראדוביץ השועל, דיאמנטידיס התמנון, טומאסביץ החיה, בוקצביץ הצלף וויאניץ הגדול בזכיה של פאנא על צסקא...ואין על הספורטאים הסרבים הגדולים האלה. רובי סרבי

SuzieRS

New member
איפה אתם חברים מיוגוסלביה ?

חזרתי ממופע של נהדרת, מהנה, מרגשת ושהרקידה את כולנו במושבנו- של סטפן סבליץ' (מבלגרד) ולהקתו. השמיעו לנו מוזיקה נהדרת ושירים יפהפיים מבלגרד וסארייבו. יש לכם תרבות כה עשירה, שירים שורשיים כל כך נהדרים ששרדו יותר ממאה שנה, ואיפה אתם חברים ...

הנני כאן סוזי היקרה ../images/Emo24.gif

סוזי היקרה, היכן הייתה ההופעה? לצערי לא היה לי המידע על ההופעה, אחרת הייתי מוסיף כאן בפורום ומיידע את החברים והחברות. זאת הייתה גם הזדמנות לפגוש אותך ואת חבורת הלאדינו, אנא ממך יידעי אותי לפני אירועים כי נראה לי שאת יותר מקושרת. תודה רבה לך, רובי סרבי

טליה ג

New member
בצדק!

לסרביה יש שיר מדהים ומרגש, שפשוט נכנס אל הלב ועושה צמרמורת! הלוואי שתצליח גם בגמר!

למעלה