סרבנות מקלחת הצילו

סרבנות מקלחת הצילו

יש לי בעיה יש לי שתי בנות ששונאות מאד להתקלח מה עושים כדי שהן יתקלחו כל יום בלי בעיות ובלי צרחות תודה מחכה לרעיונות שרה

מייקי69

New member
המממממ....

1. לוותר על המקלחת. 2. להשמיע איומים: "מי שלא מתקלחת עכשיו, לא באה לסרט ביום שישי"! 3. לעשות "עסקים": "מי שמסיימת להתקלח ראשונה - מקבלת מגבת חמה" 4. למלא אמבטיה ולא לשכוח לשים הרבה קצף ובועות. להכניס כמה צעצועים. משקפת צלילה. ואם צריך - משחק כזה שמפריחים בועות. 5. להמציא משחקים של "אחרי". אצלנו נכנסים עם המגבת לתוך השמיכה של אמא, מתכרבלים, מצחקקים, מספרים בדיחות, מדגדגים - טקס שלם. 6. לחכות שיגדלו ולהתפלל שזה יקרה מהר! ניסיתי הכל. בגדול אני יודעת שרגע הכניסה הוא הקשה, ואחריו - רגע היציאה. בטח בחורף. אז לעשות שיהיה חמים לפני, וחמים אחרי (אני מחממת מגבת על הרדיאטור וזה מפתה לאללה). אפילו להתלבש בחדר האמבטיה, כדי שלא תהיה אי נעימות בקור של היציאה. לצייד את האמבטיה במספר אטרקציות, לקנות מגבות מיוחדות, או חלוקי אמבטיה, או נעלי מגבת ליציאה, סבונים מיוחדים, לתבל בכמה פיתויים, ויאללה. שיהיה בהצלחה!

dor307

New member
גם אני שנאתי להיתקלח

ועדין שונא אבל מסתדר.... מה שההורים שלי עשו זה תחרות ביני לאחים שלי, או הבטיחו לי שאחרי שאניתקלח יהיה לי...

LeeCooper69

New member
נתנו לך פה עצות נהדרות../images/Emo70.gif אבל...

אני הפסקתי לסרב למקלחת אחרי שהסבירו לי קצת על הסכנות שבחוסר היגיינה. מאז אני מתקלח פעמיים-שלוש ביום.

jessy19

New member
משחק המקלחת

את יכולה לעשות להם את עניין המקלחת יותר כיף: תעשי להם את זה בתור משחק, עם צעצועים ומשחקים ותחרויות אם הן יותר גדולות. חשוב לבדוק את החום באמבטיה כי לפעמים לא רוצים בגלל שקר מדי ואז שווה להדליק כמה דקות לפני שהן נכנסות את הדוד ואת התנור.

טלצ

New member
לא להתרגש

יש לי שני בנים אחד בן 8 ואחד בן 6 הילד בן ה-6 לא אוהב להתקלח ואני לא מכריחה אותו, אז שיתקלח פעם ביומיים שלושה לא יקרה כלום ולמה?????????????? כי גם הגדול לא אהב להתקלח והיום, זה עבר לו, נושא הניקיון והאסתטיקה יותר חשובים לו זה עובר ואף אחד לא קורה לו כלום מזה עדיף להילחם בנושאים יותר חשובים תני להן לזרום

s h o o s h a

New member
מקלחת משותפת

מאחר ושתיהן בנות שתיהן די קרובות בגיל הייתי מציעה לנסות מקלחת משותפת מין משחק מקלחת כמובן שחשוב גם להסביר עד כמה חשוב לשמור על ניקיון הגוף יש, אגב, שיר שעוסק בדיוק בזה אולי כדאי אפילו שתשמיעי להן אותו הסבון בכה מאד מילים : מרים ילן שטקליס הסבון בכה מאוד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השיניים מתפייחת שבעתיים ואומרת למשחה אל תבכי אך היא בוכה והברז כעסן הוא כועס מאוד על דן והמים, מים, מים צר להם על האוזניים הם שרים, שרים, שרים, שרים שורום זורום זורום רים שורום זורום זורום רים שורום זורום זורום רים הם שרים, הם שרים, הם שרים דני, דני מלוכלך מלוכלך כל כך כל כך אם יבוא היום לגן מי יתן שלום לדן כל אחד ישאל מי זה מלוכלך כזה כזה והדסה הקטנה תסתתר אז בפינה לא תכיר אותו בכלל כלל וכלל והמים, מים, מים... בהצלחה

s h o o s h a

New member
מקלחת משותפת

מאחר ושתיהן בנות שתיהן די קרובות בגיל הייתי מציעה לנסות מקלחת משותפת מין משחק מקלחת כמובן שחשוב גם להסביר עד כמה חשוב לשמור על ניקיון הגוף יש, אגב, שיר שעוסק בדיוק בזה אולי כדאי אפילו שתשמיעי להן אותו הסבון בכה מאד מילים : מרים ילן שטקליס הסבון בכה מאוד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השיניים מתפייחת שבעתיים ואומרת למשחה אל תבכי אך היא בוכה והברז כעסן הוא כועס מאוד על דן והמים, מים, מים צר להם על האוזניים הם שרים, שרים, שרים, שרים שורום זורום זורום רים שורום זורום זורום רים שורום זורום זורום רים הם שרים, הם שרים, הם שרים דני, דני מלוכלך מלוכלך כל כך כל כך אם יבוא היום לגן מי יתן שלום לדן כל אחד ישאל מי זה מלוכלך כזה כזה והדסה הקטנה תסתתר אז בפינה לא תכיר אותו בכלל כלל וכלל והמים, מים, מים... בהצלחה

תגובה = סרבנות מקלחות

היי אני לא הייתי כאן הילדות שלי אני מקלחת אותן ביחד גם בגלל שזה חוסך לי זמן וגם בגלל שהן שונאות להתקלח מאד אני כבר לא יודעת מה לעשות עכשיו הילדה הקטנה בבית אמרתי לה ללכת להתקלח והיא לא עונה לי הילדה הגדולה הלכה לחברה והיא עוד מעט חוזרת וכבר אני חושבת שאני עוד פעם אצרח מה עושים ממש ? כל יום לצרוח מחדש

למעלה