סרבנים מגעילים אותי

טלטיל

New member
סרבנים מגעילים אותי

נמאסתם, פשוט נמאסתם כולכם, מדינה של משתמטים ואוכלי חינם!!! נמאס לי לתרום ולתרום ותרום בזמן שהמשתמטים לא עושים כלום עם עצמם... בטח... למה לא, אתם תעבדו ותלמדו ותשכילו ואני אעשה מילואים... אתם תשבו לכם ותתרמו אך ורק לעצמכם, ואנחנו נהרג בשבילכם. תפסיקו עם ההתיפייפות הזאת - אם כולם היו חושבים כמוכם אף אחד מאיתנו לא היה פה. למה אתם חושבים שיש לכם זכות לסרב??? יודעים מה? יש לי רעיון, בואו כולנו, כל עם ישראל, לא ישרת ולא יעשה מילואים, הרי לאף אחד זה לא נוח, אז בשביל מה?! בואו נבטל את הצבא... יהיה אחלה, לא?!?! אני רוצה לראות כמה אנשים יהרגו אז, כשלא יהיה לנו צבא... אנשים מעזה לא יהרגו אז ויהיה פה ממש כייף, נכון?! אה... נכון... כאן, אצלנו, כן יהרגו אנשים מדי יום אבל לא נורא כי לכם, הסרבנים, זה לא יפריע, אתם לא תקומו ותימחו על כך... כי כשמדובר בצד שלנו פתאום זה לא נורא כל כך, אתם לא קמים וצועקים ומצדדים בצד שלנו, כשמדובר ב - 2 ילדים קטנים שנרצחים בשנתם אף אחד אחד מכם לא מוחה על כך בפורום באינטרנט... אבל כשנהרגים (ולא בכוונה תחילה) אנשים בעזה, פתאום זה כואב לכם נורא. אתם ב-ו-ש-ה למדינת ישראל !!!!! אין לכם זכות לחיות במדינה שבה אתם יושבים ויסלחו לי על הביטוי הנורא, "מגרדים ת´בייצים" . אם אתם לא מסוגלים לתרום את חלקכם המועט למען קיומה של המדינה הזו, אל תחיו כאן. מי שלא תורם מעצמו לא יכול לקבל על חשבון אחרים. רדו מהארץ, אנחנו כבר נסתדר...

על הסרבנות

אל תתרגזי כלכך, זה לא טוב ללחץ הדם. בחברה של ´מה כדאי לי´ ו´אני לא פרייר´ הסרבנים משתלבים היטב בנוף. הם אומרים:´מה העבודה הזו לכם?´ לכם ולא להם, כמו שאומרת ההגדה של פסח והיא ממשיכה, ´אף אתה הקהה את שיניו,´ כתוב, ´בעבור זה עשה אדוני לי בצאתי ממצריים´ אילו הם היו שם לא היו נגאלים... אין הבדל בין סרבני שירות מתוך חוסר רצון להתמודד עם שאלות קיומיות ומוסריות לרצון להשתמט בגלל חוסר רצון לתרום לחברה!

eviv

New member
אני חושב שיש הבדל

בין אנשים שיוצאים מהצבא בגלל חוסר הרצון לתרום לחברה ובין אלה שלא מוכנים מצפונית לשרת בצבא ונכנסים לכלא בשביל זה חלק מהמשטמתים מבחינה מצפונית לפעמים "מתגייס" לשירת לאומי

למעלה